• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2022

13:40

ŽESTOK SKANDAL! Rafael Nadal je bio dopingovan? Isplivao dokument

Tanjug/AP

Tenis

ŽESTOK SKANDAL! Rafael Nadal je bio dopingovan? Isplivao dokument

Podeli vest

Rafael Nadal je osvojio Australijan open, posle velikog preokreta pobedio je Danila Medvedeva sa 3:2

Nadal je tako došao do rekordne 21. grend slem titule, nadmašio je Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

Navijači prvog tenisera sveta danima su besni na Španca jer nije bio uz Srbina i osudio Australijance zbog maltretiranja prvog tenisera sveta pa su pronašli način da mu zagorčaju život .

 

 

 

Na društvenim mrežama se pojavio dokument koji pokazuje da je Nadal tokom karijere koristio  nedozvoljena sredstva.

Radi se o dokumentu iz 2009. godine, kada je Nadal imao problem sa povredom ramena. Tada je dobio medicinsku dozvolu da može da koristi zabranjenu supstancu betametazon u cilju lečenja, pošto druge metode nisu dale rezultate.

Foto: Tanjug/AP

 

Podsećanja radi, Nadal je u seprembru imao operaciju stopala, mogao je da hoda samo uz pomoć štake, ali je na terenu već bio u novembru, a u januru stigao do re. grend slema u karijeri.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doktor medecine

pre 2 godine

Dosta o tom najvećem ljigavku u svetu tenisa. Izgubio je i kosu tbog konzumiranja raznih nedozvoljenih supstanci. Pišite nešto lepše o našim vrhunskim sportistima a njega više ne pominjite.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija