• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2022

08:38

KATASTROFA! Užasna vest za Đokovića! Ovo niko nije želeo da čuje!

Tanjug/AP

Tenis

KATASTROFA! Užasna vest za Đokovića! Ovo niko nije želeo da čuje!

Podeli vest

Nove loše vesti stižu za Novaka Đokovića iz Francuske

Novaku Đokoviću neće biti dozvoljeno da se takmiči na Rolan Garosu ukoliko se ne vakciniše. 

Vlada Francuske je pooštrila ograničenja zbog korona virusa, a ukoliko ne promeni pravila, što nije nemoguće do maja, jer skoro svake nedelje menjaju mišljenje, prvi teniser sveta neće moći da brani trofej osvojen prošle sezone..

Prema novom pravilniku, koji će stupiti na snagu 15. februara, potvrda o preležanom korona virusu – koja trenutno služi Đokoviću da uđe u zemlju i prisustvuje Otvorenom prvenstvu Francuske – važiće do četiri meseca, prenose francuski mediji.

Novak je bio pozitivan na korona virus sredinom decembra. Do 22. maja, kada je zvanično planirano da se održi Otvoreno prvenstvo Francuske, Đokoviću će isteći potvrda o preležanom virusu. U Parizu će moći da se takmiči, kako  trenutno stvari stoje, samo ako odluči da se vakciniše ili ponovo bude pozitivan na virus u ovom roku.

Foto: Tanjug/AP

 

Kako je saopštilo francusko Ministarstvo sporta, za Đokovićev slučaj neće biti izuzetaka, jer se uslov vakcinacije odnosi na sve građane i putnike.

-  Ovo će važiti za sve koji su gledaoci ili profesionalni sportisti, do daljnjeg. Što se Rolan Garosa tiče, to je u maju. Situacija se može promeniti između sada i tada i nadamo se da će biti povoljnija. Videćemo, ali jasno je da nema izuzetaka - saopštili su iz Ministarstva sporta.

Đoković se nije takmičio na Australijan openu, jer su ga deportovali pošto nije vakcinisan, a prvi turnir na kom će igrati ove godine je u Dubaiju, zakazan za 21. februar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

OVO JE POŠTENO. VAKCINA I DOĐI A NE KAO AUSTRALIJA. DAJU DOZVOLU I ONDA MUČENJE I PROGANJANJE. SAD BAR ZNA NA ČEMU JE. VAKCINA ILI KARIJERA.

Amater

pre 2 godine

ZA NADALA POSEBNA PRAVILA VAZE DA BUDE VAKCINISAN I DOPINGOVAN....

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito!
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito!

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)
Live TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)

Dok se približava eskalacija sukoba na Bliskom istoku, narod se sve više buni. Dok je većina naroda na strani Libana, svetski lideri su na strani Izraela. Da li više iko sluša reč naroda? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši ambasador Palestine u Srbiji Mohamed Nabhan, naučni savetnik, prof. dr Dragan Petrović i Srba O Filipović, analitičar.

05.10.2024

09:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija