• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2022

13:26

OZBILJAN SKANDAL POTRESA TENIS! Nemac IZBACIO Đokovića, muljao, pa suspendovan na godinu dana!

Tenis

OZBILJAN SKANDAL POTRESA TENIS! Nemac IZBACIO Đokovića, muljao, pa suspendovan na godinu dana!

Podeli vest

Nemački sudija Soren Frimel, koji je odlučio da Novaka Đokovića izbace sa Ju Es opena pre dve godine kada je naš as slučajno lopticom udario sudiju Lauru Klark, izbačen je iz tenisa na godinu dana

Britanski "Telegraf" tvrdi da je Frimel suspendovan zbog "zloupotrebe moći i neetičkog ponašanja". Nemački sudija se inače nigde nije pojavio od prošlogodišnjeg Vimbldona, navodno zbog privatnih razloga.

Foto: USA Today

 

Međutim, bio je pod istragom, što je sada otkriveno. Englezi prenose da ga je mlađi sudija optužio zbog zloupotrebe moći, a nakon istrage koja je trajala duže od pet meseci odlučeno je da zvanično bude suspendovan.

Četiri različita slučaja, u periodu između 2011. i 2015. godine, utvrdila su da je Frimel prekršio tri člana kodesa ponašanja. Frimel će moći da se vrati suđenju 19. juna ove godine.

Frimel je "zlatni supervizor", ima bitnu ulogu u delegiranju sudija i njihovom napretku na listi sudija. Pretpostavlja se da je istraga pokazala da je služeći se visokim položajem napravio prekršaj zbog kog u narednih godinu dana neće moći da se odlučuje u tenisu.

Foto: usatoday

 

 

Podsećamo, Frimel je pre nekogo što je suspendovano Đokovića u Njujorku na terenu razgovorao sa prvim teniserom sveta desetak minuta. Međutim, ništa što je Nole rekao nije moglo da mu pomogne. Izgleda da je sada karma stigla nemca. 

Foto: usatoday

 

Novak je istakao da nije pogodio sudiju namerno. Rekao je: "da, bio sam ljut i udario sam lopticu koja je pogodila linijskog sudiju, činjenice su veoma jasne, ali nisam imao nameru da se to dogodi i ne bi trebalo da budem diskvalifikovan". Svi smo se složili da to nije uradio namerno, ali činjenica je i dalje da je pogodio linijskog sudiju i da je ona očigledno bila povređena -  rekao je Frimel o svom razgovoru sa Novakom pre dve godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija