• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2022

14:27

MEKINRO: NADAL ĆE OSTAVITI NOVAKA I FEDERERA IZA SEBE, ALI NE BIH TO VOLEO! Naježio sam se posle finala...

reuters

Tenis

MEKINRO: NADAL ĆE OSTAVITI NOVAKA I FEDERERA IZA SEBE, ALI NE BIH TO VOLEO! Naježio sam se posle finala...

Podeli vest

Legendarni Amerikanac Džon Mekinro govorio je o GOAT trci velike trojke za Grend slem titule

Novak Đoković i Rodžer Federer ostali su na 20 Grend slemova, dok je Rafael Nadal osvojio Australijan open i izdvojio se sa rekordnih 21. titulom!

Veliki teniski ekspert, slavni Džon Mekinro smatra da Nadal ima šansu da uveća razliku, već na Rolan Garosu.

- Voleo bih kada bi Federer, Đoković i Nadal završili sa istim brojem Grend slemova, da li 21 ili 22. Lepo je što su Rodžer i Novak odmah čestitali Rafi na tituli u Melburnu, to su sjajne poruke. Naježio sam se posle finala... Oni su toliko dobri sportisti da ne želite nijedan da ostane iza-  počeo je Mekinro.

Foto: reuters

 

Ostaje pitanje da li će Đoković dobiti dozvolu u Parizu, zbog poznatog stava o vakcinaciji.

- Teško će Rodžer osvojiti ijedan Grend slem do kraja karijere, iako ništa nije nemoguće. Za Novaka Đokovića mnogo zavisi od vakcine, moramo da vidimo li će uopšte igrati u Parizu! Mislim da Nadal ima velike šanse da dođe do 22. Grend slem titule. Može da ostavi iza sebe Federera i Đokovića- rekao je Amerikanac, a onda dao velike šanse Špancu.

Podsetimo, Rolan Garos je na programu od 22. maja do 5. juna, a titulu bi trebalo da brani Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija