• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2022

20:38 >> 21:38

NOVAK JE FOLIRANT ZA RAZLIKU OD NADALA! Sramna izjava ruske teniserke! Oplela po ĐOKOVIĆU kao NIKO!

tanjug/ap photo

Tenis

NOVAK JE FOLIRANT ZA RAZLIKU OD NADALA! Sramna izjava ruske teniserke! Oplela po ĐOKOVIĆU kao NIKO!

Podeli vest

Ruska teniserka Darija Kasatkina oplela je po NOvaku Đokoviću

Ni deset dana nakon završetka Australijan opena situacija oko Novaka Đokovića se ne smiruje. Brojni teniseri pokušavaju "skupe poene" olajavajući prvog reketa sveta. 

Sada je po Novaku oplela Darija Kasatkina, ruska teniserka koja je 21. na WTA listi. 

-  Ne bi bilo prijatno ostalim igračima da je Novak dobio dozvolu da igra. Svi mi smo podneli neku vrstu žrtve i prihvatili smo pravila igre da bismo se našli na terenu. Đoković je želeo da ide svojim putem. Da je na kraju igrao, to ne bi bilo fer prema ostalima - rekla je ona za ruski "Eurosport".

Kasatkina ni nakon toga nije prestala da udara na Novaka Đokovića, ona ističe da njegovo ponašanje nije iskreno već da se folira. 

- Novak je osoba koja pokušava da učini sve kako bi ga svi voleli. Svi mi to vidimo, čini sve, ali mu ne ide. Za razliku od njega Rafa Nadal je "pravi". Ne lomi rekete, drugačije pokazuje emocije, a njegovu frazu "Vamos" svi volimo. Bolje je da te ljudi ne vole zbog onoga što jesi nego da te vole zbog onoga što nisi - rekla je Kasatkina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Sramna izjava nebitne teniserke. Oni se vode logikom da 100 puta ponivljena laz postaje istina. Novak nije izbegavao pravila, naprotiv ispostovao ih je, a Australija to nije uradila. Eto njihovi sportisti nastupaju zarazeni, na AO igrali zarazeni teniseri, ali vakcinisani su i sve im je oprosteno. I to je ok?

zoran

pre 2 godine

I sada Australija traži od Kine da ih pusti da zaraženi (pozitivni na testovima) nastupaju na OI! Brukaaaaa....

Pitanje

pre 2 godine

Cuj Novak folirant. Ako je iko folirant to je Nadal, ogranicen covek koji nema svoje misljenje i stav vec se ponasa onako kako je socijalno prihvatljivo. Tipicna podguzna muva kao i vecina Zapadnjaka sa ispranim mozgom zato ga i vole. Novaka vise postuju, ali pritajno, jer ne smeju da to pokazu, jer iskacu iz kalupa.

kurto

pre 2 godine

ŠOKANTNO!! Preko teniserke govori Putin.Jebali ste ježa.Spremajte Litije

MIMI9

pre 2 godine

Slazem se u potpunsti sa izjavom da se Novak svim silam trudi da ga SVI vole. Cemu to ?Kako je neko pametan rekao, dopao bi se mnogima, da se nisi trudio dopasti se svima !

ratko

pre 2 godine

e kako se sitno ti smrdljivci prodaju zapadu , ne brukaj Rusiju ljustuto jedna

ljubo

pre 2 godine

alo amateri pisete o kasatkinoj a stavite fotografiju svitoline,jel vas to vucic po zaposljavao kao stranacke zombije?

Gazda Jezda

pre 2 godine

Sestra na brata Noleta a 99% Rusa ne zna gde je Srbija. Mitomanija na kvadrat i 100% se slažem s izjavom Seke.

Ha

pre 2 godine

Sta hoce ovaj nadopingovani trol? Ne sme ni da kaze iz koje je zemlje...

jova

pre 2 godine

E moja Daria. Nisi ti kriva nego novinar koji te svasta pita i jos objavi tvoj komentar - ko tu skuplja poene? Daria, ti imas pravo na svoje misljenje,ali javno ispoljavanje gluposti steti samo tebi! Tebe vole takvu kakva jesi,21.ili 22.igracica na WTA listi,a Noleta vole ili mrze sto je jos uvek broj 1. na ATP listi...a ako ne vidis red velicina...tvoj problem!

vladimir

pre 2 godine

Žalosno je ako se ljutiš kao novinar .....! Ako nije onda prevazidji sebe!

Luka

pre 2 godine

Pa zar je u Srbiji bitna izjava svake teniske pisulje.Što će ona raditi i što radi sa svojim telom je njezin osobni izbor, a ne recept za druge.

Milena

pre 2 godine

Ministar je rob i placenik svetske famaceutske mafije ali mislim da mnoge koji napadaju DJokovica takodje placa Nadal zato sto je shvatio da drugacije ne moze da ga pobedi a pomaze mu i mracni Federer a u biti je verski rat! Sto se tice ove nepoznate teniserke,da li ona postoji ili je izmisljeno ime,ali nisu svi Rusi koji zive u Rusiji.Nole je nase najvece bogatstvo kome cemo svi mi koji ga volimo udahnuti snagu da prevazidje nebitne stvari na svom velikom pohodu!

Vla

pre 2 godine

Cesto gledam tenis, o ovoj nikad cuo, ima li je medju prvih 200, ocigledno ne, bezvredna je, mozda je ljuta sto je nece Novak

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela
Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela

Stela Gundelj (26), mlada doktorka iz Stare Pazove ubijena je 13. februara 2013. godine u Beogradu. Njen bivši partner, Aleksandar Šundić, koji je tada imao 23 godine, udavio je Stelu u iznajmljenom stanu u naselju Medaković. Nakon što je pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora, i s obzirom na to da je odslužio dve trećine kazne, odnosno 11 godina, postoji mogućnost da bi uskoro mogao biti pušten na slobodu, a tim povodom oglasile su se Stelina majka i kuma.

14.09.2024

18:45

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45