• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2022

21:50

SRBIN U GLAVNOM ŽREBU! Kecmanović PRESLIŠAO Bolivijca na ATP turniru u Riju!

Tanjug/AP

Tenis

SRBIN U GLAVNOM ŽREBU! Kecmanović PRESLIŠAO Bolivijca na ATP turniru u Riju!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović savladao je Uga Delijena iz Bolivije rezultatom 2:0 (po setovima 6:2, 6:4)

Trenutno 54. igrač sveta je lakše nego što se očekivalo izašao na kraj sa 103. igračem ATP liste, pošto je za samo sat i 15 minuta eliminisao Delijena.

Kecmanović je u trećem gemu prvi put brejknuo Bolivijca, da bi u prvom setu to učinio ponovo i u petom gemu (4:1). Usledio je siguran servis za nedostižnih 5:1, a zatim i osvajanje ovog dela igre sa ubedljivih 6:2.

Nešto jači otpor pružio je Ugo Delijen u drugom setu. Odolevao je Bolivijac do sedmog gema, kada ga je srpski teniser "slomio" i oduzeo mu servis. Posle vođstva od 4:3, Miomir je rutinski priveo meč kraju i plasirao se u glavni žreb ATP turnira u Rio de Žaneiru.

Turnir u Brazilu je iz serije 500, igraće se od 14. do 20. februara, a Kecmanović će rivala u prvom kolu dobiti naknadno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija