• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2022

00:36 >> 07:13

ĐOKOVIĆ NIKAD NIJE BIO ISKRENIJI! Priznao je zašto nije mogao da gleda finale AO!

printscreen/bbc

Tenis

ĐOKOVIĆ NIKAD NIJE BIO ISKRENIJI! Priznao je zašto nije mogao da gleda finale AO!

Podeli vest

Novak Đoković je u intervjuu za BBC progovorio o paklu kroz koji je prošao u Australiji

Prvi teniser sveta je celom svetu rekao da neće da učestvuje na najvećim turnirima ako vakcinacija bude uslov za to, kao i da je svestan posledica.

U emotivnoj ispovesti on je govorio i o tome da ga je razočarao odnos kolega prema njemu na stadionu u Melburnu, a otkrio je i kako je pratio finale Rafaela Nadala i Danila Medvedeva.

Priznao je da nije mogao da gleda taj meč.

- Toliko sam hteo da budem na tom terenu - priznao je otvoreno Novak Đoković.

Novak je otkrio da njegov sin navija za Rafael Nadal, što možda Španac i nije znao. 

Takođe, Đoković je govorio i o neprijatnim iskustvima iz Melburna, gde su tokom njegovih treninga novinari i fotoreporteri bili raspoređeni na tribinama, a čak je i helikopter nadgledao stadion.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija