• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

15:59

OPAAAA ISPLIVAO SNIMAK ĐOKOVIĆA! Ceo svet čeka da ga vidi! (VIDEO)

printscreen

Tenis

OPAAAA ISPLIVAO SNIMAK ĐOKOVIĆA! Ceo svet čeka da ga vidi! (VIDEO)

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković priprema se za turnir u Dubaiju

Nakon što je deportovan iz Melburna pred Australijan open, Novak će svoj prvi meč sezone imati u Dubaiju na turniru koji počinje od 21. februara.

Navijači jedva čekaju da vide Novaka na terenu, pohrlili su na treninge najboljeg tenisera sveta, koji se pripremao za start turnira na kojem je prvi nosilac.

Pošto je u Dubaiju trenutno leto uz visoke temperature, Novak se skinuo majicu i pokazao svoje veštine u popularnoj igri koju u Srbiji mnogi igraju od malih nogu.

Novak je pokazao da ume sa loptom u nogama, uspevao je i glavom da prebaci loptu u polje protivnika, a probao je i jednom fintom telom da zbuni rivale!

 

 

 

 

Novak je nedavno progovorio po prvi put posle deportacije iz Australije i poručio je da se neće vakcinisati pod uslovom da propusti i Grend slemove, ukoliko to bude uslov da ih igra

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija