• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2022

17:00 >> 21:17

KRALJ SE VRATIO NA TEREN I POČISTIO MUZETIJA! Novak je NAJBOLJI i TAČKA!

Tanjug

Tenis

KRALJ SE VRATIO NA TEREN I POČISTIO MUZETIJA! Novak je NAJBOLJI i TAČKA!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala turnira u Dubaiju pošto je sa 2:0 savladao Lorenca Muzetija

Sa nestrpljenjem je svet čekao povratak Novaka Đokovića na teren, a srpski teniser pokazao je zašto je to tako! Prvi reket sveta oduvao je Lorenca Muzetija na startu turnira u Dubaiju i plasirao se u osminu finala - 2:0 (6:3, 6:3). 

Nije Italijan imao nikakve šanse da ugrozi plasman Novaka Đokovića u narednu rundu! Uželeo se najbolji teniser svih vremena tenisa, videlo se to od samog starta, a rutinska pobeda stigla je posle nešto manje od sat i po vremena. 

Đoković nije dozvolio Muzetiju da se ponada bilo čemu sem ubedljivom porazu. Nakon razmene gemova na startu prvog seta, srpski as je stigao do prvog i jedinog brejka koji mu je bio dovoljan da reši set u svoju korist i rutinski povede. 

Gotovo identičan scenario viđen je i u drugom setu. Bili su Muzeti i Novak sigurni na startu, Đoković je potom stigao do novog brejka i praktično rešio pitanje pobednika! 

Imao je Muzeti šansu u finišu meča, Italijan je prokockao tri brejk lopte, te mu je pobegla jedina šansa za povratak u igru. Novak Đoković će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela Karena Kačanova i Aleksa De Minora. 

ĐOKOVIĆ - MUZETI 2:0 (6:3, 6:3)

 

TOK MEČA:

Drugi set:

6:3 - KRAJ!

5:3 - Siguran je Lorenco Muzeti bio na svom servisu nakon što je namučio Đokovića, a potom je Novak lako rešio svoj gem i sada ga samo jedan deli od plasmana u osminu finala!

4:2 - Imao je Muzeti tri šanse za brejk, ali Novak uspeo da se izvuče! Sada je Italijan na servisu!

3:2 - Sigurni su bili i Muzeti i Novak na svom servisu!

2:1 - BREJK! Furiozna igra Novaka Đokovića i u drugom setu, grabi srpski teniser ka plasmanu u narednu rundu! Sada ima i brejk prednosti!

0:1 - Siguran je Muzeti na startu drugog seta!

Prvi set:

6:3 - Rešava Novak rutinski prvi set, bez izgubljenog poena završava posao!

5:3 - Uspeva Muzeti da ostane u prvom setu, sada Novak servira za vođstvo!

Foto: Tanjug/AP

5:2 - Razmena gemova, bili su i Novak i Muzeti sigurni na svom servisu!

4:1 - Imao je Muzeti tri brejk šanse, ali nije to Novak dopustio! Srbin je uspeo da sačuva svoj servis i potvrdi brejk koji je napravio u prethodnom gemu!

3:1 - BREJK! Koristi Novak Đoković prvu šansu i odmah uzima servis Lorencu Muzetiju!

2:1 - Siguran je bio Đoković na svom servisu i rutinski poveo!

1:1 - Imao je šansu Novak Đoković da napravi brejk već u prvom servis gemu Lorenca Muzetija, vodio je Srbin sa 30:0, ali nije uspeo da zadrži nivo igre. Nerešeno je u Dubaiju! 

1:0 - Nešto slabiji početak Đokovića i vođstvo za Muzetija, ali je srpski teniser brzo uspeo da se oporavi, veže četiri poena i povede u gemovima na startu meča! 

Novak Đoković je prvi na servisu! 

19:00- Endi Marej je pobedio teže nego što je očekivano i uskoro počinje duel Đokovića i Musetija!

18:30 Baš su se načekali Đoković i Museti! Odužio se meč između Mareja i O'Konela. Trenutno je u toku treći set u kojem je 3:3, a po setovima je 1:1!

Foto: Tanjug

 

17:00 Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs gde možete pratiti dešava sa meča u kojem se sastaju Novak Đoković i Lorenco Museti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija