• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2022

22:27

MOŽE DA SRUŠI NOVAKA, ALI SE UPLAŠIO! Medvedev RAZOČARAN - NE oseća se kao lider!

Tanjug/AP

Tenis

MOŽE DA SRUŠI NOVAKA, ALI SE UPLAŠIO! Medvedev RAZOČARAN - NE oseća se kao lider!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev će u slučaju pobede u Akapulku postati prvi teniser sveta

Nije uspeo Danil Medvedev na Australijan openu da svrgne Novaka Đokovića sa ATP trona, a popravni će imati već u Akapulku. Rus će u slučaju trijumfa na turniru u Meksiku, bez obzira na to šta Novak uradi u Dubaiju, biti prvi teniser sveta. 

Prvo mesto na listi od 2005. su u kontinuitetu držali samo članovi "velike četvorke". Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer i Endi Marej. 

- Nikad ne znamo šta da očekuje u tenisu. Možda će se to dogoditi za pet godina, možda za dve, možda u narednim nedeljama. U prethodnih 16 godina samo su njih četvorica (Đoković, Federer, Nadal i Mari). U jednom momentu to će se desiti. Svako od nas bi voleo da on bude taj, da na tom mestu ostane što je duže moguće - rekao je Medvedev. 

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser je potom nastavio i istakao da se ne oseća kao lider. 

- Definitivno se ne osećam kao lider nečega. Ali, biti prvi koji će srušiti tu tradiciju... Svakako je pozitivna stvar za portfolio. Samo želim da nastavim sa dobrim tenisom - dodao je on. 

Prvi rival Medvedeva u Akapulku biće Benoa Per.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MA

pre 2 godine

Sta trpaju tu i Mareja, kao "velika 4"? On osvojio samo 3 slema i bio na vrhu 9 meseci.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija