• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2022

16:09

KRAJINOVIĆ OTKRIO RAZLOGE ELIMINACIJE: Pominjao i Novaka - "Verujem da će"...

Tanjug/AP

Tenis

KRAJINOVIĆ OTKRIO RAZLOGE ELIMINACIJE: Pominjao i Novaka - "Verujem da će"...

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović ostao je bez četvrtfinala na ATP turniru u Dubaiju, nakon poraza od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda

Trenutno 44. teniser sveta nije uspeo da savlada 17 mesta slabije rangiranog američkog igrača, a o uzrocima poraza imao je šta da kaže.

- Da sam nešto pogodio, neke voleje, verovatno bi se meč okrenuo... Eto, tako se meč i završio, kao što smo videli, ne znam ni da li je milimetar bio aut. Pitanje je da li je bio milimetar, tako bih opisao celi meč. Jednostavno, za dlaku - rekao je Krajinović za "Telegraf" posle meča.

Vetar je predstavljao dodatan problem srpskom asu.

- Pa, sigurno da da, ali ne volim da pričam o tome. On je svaku svoju šansu iskoristio i odigrao kako treba. Dosta neceva, dosta blizu lopti, dosta sam rizikovao, ali danas mi nije to ušlo i žao mi je što nisam iskoristio šansub da igram četvrtfinale.

Foto: Tanjug/AP

 

Krajinović će pre polaska na američku turneju proslaviti rođendan.

- Idem kući da proslavim 30. rođendan onako kako umem i znam, malo da se opustim i da posle toga idem u Ameriku, Indijan Vels i Majami, a posle toga ćemo videti. Da se vratim na teren, da treniram, da probam da nađem načine da popravim neke stvari koje mi smetaju na mečevima. Mnogo okršaja propuštam, da li to ima veze za set ili za meč, mnogo puta mi se dešava da gubim brejkove tada i moram da radim na tome i nadam se da će doći bolji rezultati.

Čast srpskog tenisa u Dubaiju ostao je da brani samo prvi reket sveta Novak Đoković.

- Naravno da može da ode do kraja i ja verujem da će ići do kraja. Oseća se dobro, dobio je prvi meč dosta lako i ja verujem u njega - istakao je Filip Krajinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija