• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2022

07:53

MEDVEDEV NA KORAK DO SKIDANJA NOVAKA SA TRONA! Rus dominura u Akapulku, ali njegova MAJICA pokrenula LAVINU!

Tanjug

Tenis

MEDVEDEV NA KORAK DO SKIDANJA NOVAKA SA TRONA! Rus dominura u Akapulku, ali njegova MAJICA pokrenula LAVINU!

Podeli vest

Danil Medvedev je prošao u četvrtfinale Akapulka, gde mu je potreban trijumf kako bi postao prvi reket sveta i tako dospeo na mesto Novaka Đokovića

Ruski as plasirao se u četvrfinale Akapulka pošto je savladao Španca Pabla Anduhara sa 2:0 (6:1, 6:2). Medvedevu je za pobedu u Meksiku bilo dovoljno sat i četiri minuta.

Medvedev je od samog starta bio dominantan, poveo sa 5:0 i potom i bez problema završio prvi set. U drugom  je na startu napravio dupli brejk, poveo za 4:0, pa je rutinski rešio meč.

Foto: Tanjug

 

Sjajni Rus će u četvrtfinalu igrati protiv Japanca Jošihita Nišioke, koji je eliminisao Amerikanca Tejlora Frica sa 2:1, čime je i olakšao Medvedevu put ka polufinalu. Tamo će najverovatnije igrati protiv Rafaela Nadala, koji ga je nedavno pobedio na Australijan openu. Inače, Nadal je sa 6:0, 6:3 pobedio Amerikanca Stefana Kozlova i zakazao četvrtfinalni duel protiv Tomija Pola, koji je posle velike borbe savladao našeg Dušana Lajovića u tri seta.

Jasno je da je Medvedevu je potrebno da trijumfuje u Akapulku, kako bi matematički pretekao Novaka Đokovića na ATP listi na prvom mestu. Kako god  Đoković proša u Dubaiju, ako Medvedev trijumfuje u Akapulku, biće prvi teniser sveta.

Oprema u kojoj je Medvedev igrao u Akapulku, praktično ilustruje zastavu Rusije.

Neki smatraju da je to zbog početka rata Rusije i Ukrajine i kako kažu, nadaju se da Medvedev više neće igrati u takvoj opremi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠTETA ! Kraj za Lajovića u Akapulku!
Tenis

ŠTETA ! Kraj za Lajovića u Akapulku!

Vodila se velika borba u Akapulku, meč je trajao dva sata i 41 minut, ali se na kraju radovao 39. reket sveta, Amerikanac Tomi Pol, dok je naš Dušan Lajović morao da pruži ruku boljem - 2:1 (7:6, 2:6, 7:5).

24.02.2022

07:43

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija