• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2022

12:09

KIRJOS IZNENADIO PLANETU! Hteo sam da izvršim SAMOUBISTVO! Drogirao sam se, pio i osećao da NE MOGU NIKOME DA VERUJEM!

printscreen

Tenis

KIRJOS IZNENADIO PLANETU! Hteo sam da izvršim SAMOUBISTVO! Drogirao sam se, pio i osećao da NE MOGU NIKOME DA VERUJEM!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos je po ko zna koji put iznenadio i šokirao navijače širom sveta

Novak Đoković sigurnom igrom grabi ka šestoj tituli u Dubaiju, a srpski teniser će u četvrtfinalu igrati protiv Jiržija Veselog. Češki teniser jedan je od retkih aktivinih igrača koji može da se pohvali da ima pozitivan bilans pobeda i poraza protiv najboljeg tenisera svih vremena, a pored njega tu "čast" imaju samo još Taro Danijel, Ivo Karlović i Nik Kirjos. 

Nik Kirjos je jedan od retkih tenisera koji je sve vreme bio uz Srbina tokom drame u Australiji, pokazao da ima veliko srce, a sada je otvorio dušu kao nikada! 

 

 

 

-  Ovo sam bio ja pre 3 godine na Australijan openu. Većina bi pretpostavila da sam psihički dobro ili da uživam u životu... bio je to jedan od mojih najmračnijih perioda. Ako dobro pogledate, na mojoj desnoj ruci možete da vidite moje samopovređivanje. Imao sam samoubilačke misli i bukvalno sam se borio da ustanem iz kreveta, a kamoli da igram pred milionima. Bio sam usamljen, depresivan, negativan, konzumirao sam alkohol, drogu, odbacio sam porodicu i prijatelje. Osećao sam se kao da ne mogu da pričam ili da nikome verujem. Ovo je bio rezultat zatvaranja u sebe i odbijanja da se oslonim na svoje voljene i jednostavno da samo malo po malo guram sebe da budem pozitivan. Znam da svakodnevni život može da izgleda izuzetno iscrpljujuće, ponekad nemoguće. Razumem da se osećate slabo ili uplašeno ako otvorite. Kažem vam odmah, u redu je, niste sami.

Foto: printscreen

 

- Prošao sam kroz ta vremena kada je izgledalo kao da te pozitivne energetske vibracije nikada neće biti stvarnost. Molim vas, nemojte se osećati kao da ste sami, ako se osećate kao da ne možete ni sa kim da razgovarate, tu sam, javite se. Ponosan sam što mogu da kažem da sam potpuno preokrenuo život i da imam potpuno drugačiji pogled na sve, ne uzimam jedan trenutak zdravo za gotovo. Želim da budete u mogućnosti da dostignete svoj puni potencijal i da se osmehnete. Ovaj život je lep - zaključio je Kirjos i pokušao svima da otvori oči!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija