• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2022

11:05

EPSKI PREOKRET - VRAĆA SE NA TEREN! Grend slem ŠAMPION želi na Rolan Garos!

Reuters

Tenis

EPSKI PREOKRET - VRAĆA SE NA TEREN! Grend slem ŠAMPION želi na Rolan Garos!

Podeli vest

Švajcarski teniser Sten Vavrinka uskoro se vraća na ATP tur nakon što se oporavio od povrede

Skoro godinu dana je prošlo od kako smo poslednji put gledali Stena Vavrinku na teniskom terenu, ali čekanju je sada došao kraj. Veliki grend slem šampion oporavio se od povrede stopala koja ga je mučila i spreman je za povratak na ATP tur. 

Bilo je najava da Sten Vavrinka svoj povratak planira za Rolan Garos, ali po svemu sudeći to bi moglo da se dogodi i ranije. Ipak, utisak je da Švajcarac želi da se vrati na šljaci i spremi za turnir u Parizu. 

- Ne vraćam se samo da bih se oprostio. Ono što želim je da ponovo osetim sve te emocije. I dalje osećam vatru u sebi, volim tenis, volim da igram, da treniram. Za sada je plan da se vratim kada počne sezona na šljaci - rekao je Vavrinka.

Foto: reuters

Prvi veliki turnir na šljaci je Masters u Monte Karlu koji počinje 10. aprila i tada bi mogli da vidimo na terenu trenutno 237. tenisera sveta.

Vavrinka je osvojio 16 titula u karijeri, najveće su svakako - Australijan open, Rolan Garos i US open.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija