• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

10:58

BRUKA, NEMAJU OBRAZA! Sraman potez Rolan Garosa prema Đokoviću!

Reuters

Tenis

BRUKA, NEMAJU OBRAZA! Sraman potez Rolan Garosa prema Đokoviću!

Podeli vest

Bruka i sramota Rolan Garosa! Umesto Novaka Đokovića, koji je prošle godine osvojio Kup musketara, Francuzi su prilikom promocije grend slema u Parizu postavili fotografiju Stefanosa Cicipasa

Pitanje je na kojim turnima će Novak Đoković igrati u nastravku sezone, ali prema poslednjim informacijama trebalo bi da brani itulu osvojenu u Parizu prošle godine zbog olakšavanja mera i odluka vlasti u Francuskoj.

Francuska vlada objavila da će ukinuti propusnice za vakcinu, a ova odluka bi trebalo da stupi na snagu oko 14. marta. To znači da će Novak zaigrati u Monte Karlu od 9. do 17. aprila i Rolan Garosu koji je na programu od 22. maja do 5. juna.

Foto: Tanjug/AP Photo

Novak Đoković će braniti trofej na Rolan Garosu

Međutim i pored toga organizatori Rolan Garosa se ponašaju kao da Novak Đoković ne postoji. Sada je prilikom najave početka prodaje karata za turnir u prvom planu Grk, što je razbesnelo njegove navijače. Već nedeljama forsiraju Rafaela Nadala, Stefanosa Cicipasa, Danila Medvedeva, nema čoveka koji je prošle godine osvojio trofej i koji bi ove sezone mogao da juri 21. slem.

Moguće je da su ovo uradili jer nisu znali hoće li Novak braniti trofej ili ne. U svakom slučaju videćemo tokom narednih dana da li su ovo uradili namerno ili slučajno,  pošto je sve izvesnije da će Novak igrati u Parizu.

Inače, posle neigranja na Australijan openu, Novak je odigrao jedan turnir ove sezone, i to, u Dubaiju gde je izgubio od Jiržija Veselog.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija