• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2022

22:11

SRBIN POBEDIO HRVATA! Kecmanović SPASIO dve meč lopte i IZNENADIO Čilića!

Tanjug

Tenis

SRBIN POBEDIO HRVATA! Kecmanović SPASIO dve meč lopte i IZNENADIO Čilića!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović savladao je u drugom kolu Marina Čilića iz Hrvatske rezultatom 2:1 (6:7 (7:9), 6:3, 7:6 (8:6) i plasirao se u treću rundu Indijan Velsa

Kecmanoviću je trebalo gotovo tri časa da savlada 24. tenisera sveta i skine jedan od najvećih "skalpova" u karijeri.

U prvom međusobnom okršaju sa Čilićem, Miomir je spasao dve meč lopte u taj-brejku odlučujućeg seta i poraz pretvorio u pobedu, čime ona još više dobija na značaju.

Hrvat je prvi stigao do brejka, u šestom gemu, ali ga je srpski as iznenadio u trenucima kada je Čilić servirao za osvajanje seta i posle 40:0 iskoristio prvu šansu da vrati svoj servis.

Iako je Kecmanović poveo sa 4:0 u dodatnom periodu, Marin je uspeo da se vrati u život, a potom i osvoji prvi deo igre sa 7:9.

 

 

Miša se na startu drugog seta suočavao sa tri brejk lopte, preživeo je, a onda u narednom gemu oduzeo servis rivalu.

Kecmanović je iskoristio četvrtu set loptu i duel odveo u treći odlučujući set.

Odmah na startu trećeg perioda, Srbin je došao do tri brejk lopte, međutim, nije ih iskoristio.

Rivali su, u ovom setu, sigurno čuvali svoj servis, pa je pobednika rešavao taj-brejk.

Miša je brzo poveo sa 4:2, ali je Čilić serijom 0:4 poveo sa 4:6 i stigao do dve meč lopte. Ipak, Kecmanović je uzvratio serijom 4:0 i na kraju trijumfovao sa 8:6, plasiravši se u treće kolo.

Za plasman u 4. rundu, Kecmanović će igrati protiv pobednika duela Botik Van de Zandšulp (Holandija) – Feliks Ože Aljasim (Kanada).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija