• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

14.03.2022

12:51

ĐOKOVIĆ OTVARA KLINIKU U BOSNI! Semir Osmanagić za INFORMER otkriva Novakove planove!

Privatna arhiva

Tenis

ĐOKOVIĆ OTVARA KLINIKU U BOSNI! Semir Osmanagić za INFORMER otkriva Novakove planove!

Podeli vest

Novak Đoković posle deportacije iz Australije i nemogućnosti da putuje u SAD boravi sa porodicom u arheološkom parku Bosanska piramida Sunca * Razgovaramo o zdravom životu i prirodnoj medicini, kaže osnivač Semir Osmanagić

Srpski teniser Novak Đoković (34) u arheološkom parku Bosanska piramida Sunca puni baterije za povratak na prvo mesto ATP liste!

Drugi reket sveta posle teških momenata u karijeri uvek je odlazio u posetu Semiru Osmanagiću (61), osnivaču parka nadomak Sarajeva. Na taj korak odlučio se i sada kada je prošao kroz maltretiranje i deportaciju u Australiji i kada je ozvaničeno da će propusti američku turneju jer je nevakcinisan.

Srpski as stigao je u Sarajevo, odakle se uputio u 30 kilometara daleko Visoko, a sa njim su doputovali supruga Jelena, sin Stefan i ćerka Tara.

- Novak je Visoko očigledno iskoristio da "sanira" sve ono što mu se izdešavalo od Australijan opena - navodi se na sajtu arheološkog parka.

Ne priča o tenisu

To je Novakov peti boravak u Visokom, a kao što je odranije poznato, Đoković je taj koji je pronašao Semira i kontaktirao s njim preko Vajbera. Postali su prijatelji još tokom prvog susreta, pa je Novak išao kod njega posle diskvalifikacije sa Ju-Es opena 2020, gubitka olimpijske medalje i poraza u prošlogodišnjem finalu njujorškog grend slema...

Foto: Privatna arhiva

 



Kako za naš list otkriva Osmanagić, Novak je došao u privatnu posetu i najmanje razgovaraju o tenisu.

- Novaku očigledno prija kod nas u Visokom, uvek se lepo provedemo. Deca nas vole, šetali smo, družili smo se... Nas dvojica najmanje pričamo o sportu i tenisu. Ja se, iskreno, i ne razumem previše. Mi pričamo o meditaciji, zdravom životu, istoriji na našim prostorima, o saradnjama u regionu... Prepoznali smo se u mnogim stvarima. Novak je lepo raspoložen i opušten i fotografisao se sa svakim ko mu je prišao - kaže Osmanagić za Informer.

Osnivač parka kaže da planira da u Visokom napravi Centar za prirodnu medicinu, a u toj priči vidi i Novaka.

- Novak i ja "guramo" zdrave stvari, pa verujem da ćemo u budućnosti sarađivati u vezi sa tim. Centar koji planiram neće biti klasična klinika - kratko je poručio Semir.

Ide na Jahorinu

Novak je jednom prilikom rekao da je Visoko za njega raj na zemlji.

- Ako postoji raj na zemlji, to je Visoko. Ja sam u tom, kako ga zovu, alternativnom svetu preko 10 godina, iako znamo da je to originalan svet. Bio sam na raznim mestima koja su smatrana za energetska čvorišta, posetio sam i piramide u Egiptu, ali ovako nešto doživeo sam približno samo na Rtnju. Ko god ima neke nedoumice, sumnje da je ovde nešto što nije predstavljeno na pravi način, može da dođe i da se uveri - ispričao je Novak.

Naš as će danas otići na Jahorinu, dok će Jelena sa decom ostati kod Semira.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suzana

pre 2 godine

Čoveče, šta ti to treba! Mani se ćorava posla....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija