• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2022

08:38

SILOVITI RUS! Rubljov gazi, počistio Amerikanca za osminu finala Indijan Velsa!

USA Today

Tenis

SILOVITI RUS! Rubljov gazi, počistio Amerikanca za osminu finala Indijan Velsa!

Podeli vest

Andrej Rubljov se bez problema plasirao u osminu finala mastersa na Indijan Velsu

Rus je sa mastersa u Indijan Velsu eliminisao domaćeg tenisera Frensisa Tijafoa za 11. pobedu u nizu - 2:0 - 6:3, 6:4.

Sjajan skor ima ruski teniser u 2022. godini. Ovo mu je bila 16. pobeda, a gubio je samo od Marina Čilića u Australiji i Feliksa Ože-Aljasima u polufinalu turnira u Roterdamu.

Za mesto među najboljih osam u Kaliforniji boriće se protiv četiri pozicije lošije rangiranog Poljaka Huberta Hurkača. Ukoliko stigne do četvrtfinala, tamo će u dvoboj sa boljim iz meča Izner - Dimitrov. 

Foto: USA Today

Andrej Rubljov

Rubljov je znatno bolje servirao od Tijafoa, ali je Tijafo napravio brejk već u uvodnom gemu. Ipak, popustio je u četvrtom i osmom, pa je Rus rutinski rešio set na svoj servis i to bez izgubljenog poena.

U narednom setu, serveri su bili sigurni u prva četiri gema, a zatim je Rubljov napravio brejk koji je Tijafo pokušao da vrati već u narednom gemu. Ruski teniser se suočavao sa dve brejk lopte, ali je obe odbranio, potvrdio brejk i trasirao sebi put ka pobedu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija