• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2022

22:04

MOŽE LI KECMANOVIĆ DO FINALA? Srpski teniser pred najvećim uspehom u karijeri!

Tanjug/AP

Tenis

MOŽE LI KECMANOVIĆ DO FINALA? Srpski teniser pred najvećim uspehom u karijeri!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale mastersa u Indijan Velsu pobedom nad Italjanom Mateom Beretinijem 2:1 (6:3,6:7,6:4)

Ukoliko mladom Srbinu pođe za rukom da napravi iznenađenje, projektovano finale sa Rafaelom Nadalom bila bi kruna karijere!

Njegov naredni protivnik je Tejlor Fric, američki teniser, koji se u četvrtfinale plasirao pobedom nad Australijancem Aleksom De Minaurom, rezultatom 2:1 (3:6,7:6,6:4). Taj meč je na programu u petak od 20 časova, a Fric vodi u međusobnim duelima 2:0.

Miomir se nada trećoj sreći! Oba meča Fric je dobio 2019. godine, kada Miša nije bio na nivou na kakvom je danas.

Foto: Tanjug

 

Ukoliko eventualno savlada 20. igrača sveta, Kecmanović bi u polufinalu čekao boljeg iz dvoboja Andreja Rubljova i Grigora Dimitrova. Dimitrov nije ni senka onog igrača kakav je bio,  dok je Rubljov uz Nadala u najboljoj formi ove sezone. Vezao je 12 pobeda i osvojio dva turnira u nizu, Marsej i Dubai.

Srbin i Dimitrov su do sada odigrali jedan meč, dobio je bugarski teniser u Akapulku pre godinu dana. Jedan duel do sada su odigrali i Kecmanović i Rubljov, a Rus je slavio pre dve godine bez izgubljenog seta na turniru u Dohi.

Foto: Tanjug

 

Što se međusobnog skora sa Nadalom tiče, Španac je takođe odigrai sa Srbinom jedan duel, pobedio ga je 2020. godine u Akapulku 6:2, 7:5.

Ono što je interesantno istaći je da Kecmanović sarađuje sa doktorom Igorom Četojevićem, čovekom koji je 100% zaslužan za Đokovićevu transformaciju, kada mu je 2011. otkrio intoleranciju na gluten, protein iz žitarica i time ga vinuo u teniska nebesa. Ostalo je istorija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija