• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2022

00:03

KRAJ ZA KECMANOVIĆA! Srbin propustio OGROMNU šansu za POLUFINALE, ali je pošteno NAMUČIO Frica!

Tanjug/AP

Tenis

KRAJ ZA KECMANOVIĆA! Srbin propustio OGROMNU šansu za POLUFINALE, ali je pošteno NAMUČIO Frica!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan je u četvrtfinalu Indijan Velsa pošto je od njega bio bolji Tejlor Fric sa 2:1 (7:6, 3:6, 6:1)

Došao je kraj nizu Miomira Kecmanovića. Srpski teniser eliminisan je u četvrtfinalu Indijan Velsa pošto je od njega nakon dva sata atomskog tenisa u Kaliforniji bolji bio Fejlor Fric sa 2:1 (7:6, 3:6, 6:1). 

Izuzetnu nedelju iza sebe imao je Kecmanović, 61. teniser sveta je na Indijan Velsu predstavljao "ubicu favorita" pošto je na putu ka četvrtfinalu savladao Broudija, Čilića, Van De Zandšulpa i Matea Beretinija. Ipak, Amerikanac se nije dao srpskom majstoru te će u polufinale Mastersa Tejlor Fric. 

Veliku borbu vodili su Fric i Kecmanović tokom čitavog meča, Srbin je bio bolji rival u prvom setu, ali je on otišao na račun Amerikanca posle taj-brejka. 

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser je uspeo da se vrati u drugom setu i poravna rezultat pošto je napravio prvi brejk u čitavom meču pri vođstvu od 4:3. Delovalo je da će Kecmanović uspeti da napravi još jedno iznenađenje na osnovu momentuma iz drugog seta, ali nije bilo tako. 

Fric je furiozno otvorio meč, poveo, a onda zaređao četiri gema i napravio dva brejka. Bio je to početak kraja, a Kecmanović je uspeo samo da ublaži poraz i osvoji makar gem u poslednjem setu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija