• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2022

10:02

POBEDIO SRBINA, PA PORUČIO: Možda sam mu dao previše prilika!

Tanjug/AP

Tenis

POBEDIO SRBINA, PA PORUČIO: Možda sam mu dao previše prilika!

Podeli vest

Tejlor Fric se plasirao u polufinale Indijan Velsa pobedom nad MIomirom Kecmanovićem

Došao je kraj nizu Miomira Kecmanovića. Srpski teniser eliminisan je u četvrtfinalu Indijan Velsa pošto je od njega nakon dva sata atomskog tenisa u Kaliforniji bolji bio Fejlor Fric sa 2:1 (7:6, 3:6, 6:1). Amerikanac je tako postao prvi domaći teniser još od 2010. godine koji je dva puta zaredom uspeo da se plasira u polufinale.

Foto: Tanjug/AP

 

Pre njega to je uradio Endi Rodik, a Amerikanci nemaju titulu ovde još od Andrea Agasija iz 2001. godine. Meč sa Kecmanovićem Fricu je osigurao da će od ponedeljka biti najbolje rangirani američki teniser, prestići će Rejlija Opelku.

- Ovo je sjajano, igram najbolje na turniru koji mi je praktično domaći teren, nema mesta gde bih radije da imam ovakav rezultat. Ovde sam odrastao, sjajna stvar je opet biti u samoj završnici- kaže Fric.

Foto: Tanjug/AP

 

Nije propustio da pohvali igru srpskog tenisera.

- Miomir igra veoma snažno sa osnovne linije. Možda sam mu dao previše prilika, u prva dva seta sam osećao da ne mogu da mu dogovorim na servis kako sam želeo. Uspeo sam da se regrupišem u trećem setu, osvojio sam više poena u nizu, to je uradilo posao.

U drugom setu je poklonio brejk Srbinu sa tri duple greške u jednom gemu.

- Nemam pojma šta je to bilo. Nikad nisam uradio tako nešto u životu. Kao da sam zaboravio u tom jednom gemu kako se igra tenis. Moglo je to da me poremeti u trećem setu. Pokušavao sam samo da se smejem na sve to i zaboravim šta je bilo. Baš je bilo sramotmo. Mislim da su mnogi videli kako se smejem- zaključio je Fric.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija