• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2022

07:03

AMERIKANAC ŠOKIRAO PLANETU! Fric počistio Nadala u finalu, Đoković ostaje kralj Mastersa!

Tanjug/ap

Tenis

AMERIKANAC ŠOKIRAO PLANETU! Fric počistio Nadala u finalu, Đoković ostaje kralj Mastersa!

Podeli vest

Amerikanac Tejlor Fric novi je šampion Indijan Velsa, nakon što je u finalu srušio Rafaela Nadala

Tejlor Fric osvojio je prvi Masters turnir u karijeri i to na najlepši mogući način. U finalu turnira u Indijan Velsu savladao je Rafaela Nadala 2:0 - 6:3, 7:6. 

Foto: Tanjug/ap

 

Amerikanac je prvi igrač koji je savladao Španca ove godine, prekinuo je Rafin dugi niz posle 20 uzastopnih pobeda, pa će i po tome pamtiti svoj najveći uspeh u karijeri.

Rafa je u Melburnu prestigao Novaka Đokovića po broju grend slem titula, ima  21, ali španski as nije uspeo da stigne Novaka po broju Masters kruna. Đoković i dalje ostaje rekorder sa 37 trofeja. Naš as nije mogao da igra u Americi, jer nije vakcinisan, ali bi trebalo da se takmiči na mastersu u Monte Karlu.

 

Katastrofalno je Nadal otvorio meč. Odmah je pretrpeo dva brejka i Fric je poveo 4:0. Tek tada je dobio orvi gem na svoj servis. Bilo je jasno da nešto nije u redu sa Rafom koji je uzeo tablete protiv bolova, pa je tražio lekarski tim da dođe na teren. Ubedljivo je izgubio set Španac sa 6:3.

Foto: Tanjug/ap

 

Nadal je u pauzi između dva seta otišao u svlačionicu, držao se u predelu grudi i imao je bolnu grimasu. Ipak je nastavio Nadal meč. Odmah je oduzeo servis Fricu i poveo, ali je američki igrač ekspresno uzvratio. Nadal se i dalje mučio sa problemima, tražio ulazak fizioterapeuta i masaže. Nije imao pravo na novi medicinski tajm-aut, ali je koristio pomoć u vidu masaža.

Foto: Tanjug/ap

 

Duel otišao u taj-brejk. Fric je bolje krenuo i poveo 3:1, pa je Rafa preokrenuo na 4:5 i onda je u poenu koji je mogao da mu donese set loptu jedan lak forhend poslao daleko u aut. Tejlor je iskoristio  poklon, napravio još jedan brejk i onda realizovao prvu meč loptu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Opanak

pre 2 godine

Momak odigrao ceo turnir bez greske...dolaze nove snage i vise niko nije favorit to je valjda jasno i amaterima. Nadal se snssao najbolje u ovim neregulatnim vremenima i bez Novaka za vratom prilicno relaksirano odigrao svoj badmington sa mladjarijom ali naiso na boljeg u finalu. Mnogo je ssda zanimljivije kad se nd zna u napred pobednik. A prica o g.o.a.t. ostaje za zamajavanje jer nema tacnog kfiterijuma.. GS nije realan jer je to manji deo turnira i jedini neupitan rezultat je broj godina na prvom mestu kao i medjusobni dueli prvih 5, 10, 15 na listi jer su to mecevi ravnopravnih...ali mase necim morajj da se zamajavaju a to ce mediji da naplate.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija