• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2022

13:53

ŠOK ZA ŠOKOM, NOVI PAD! Novak Đoković je 130. na svetu!

Tanjug/AP

Tenis

ŠOK ZA ŠOKOM, NOVI PAD! Novak Đoković je 130. na svetu!

Podeli vest

Novak Đoković je prvi na ATP listi, ali je 130. u ATP trci, u kojoj re računaju samo bodovi u okviru ove sezone

Novak Đoković je igrao na samo jednom turniru od početka godine, u Dubaiju, naš as ima samo 90 osvojenih bodova za sada, pa nije ni u prvih 100 na ATP trci. 

S druge strane, ako Nadal ovako nastavi samo je pitanje trenutka kada će ponovo biti prvi na ATP listi. On je od početka sezone uzeo 3.350 bodova, skoro duplo više od drugoplasiranog Danila Medvedeva sa 1.720 poena. A sezona na šljaci još nije ni počela!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Podsećamo, Rafa je osvojio ATP turnir u Melburnu, Australijan open, turnir u Akapulku, a u nedelju i je poražen u finalu mastersa u Indijan Velsu.

Što se tiče ostalih naših tenisera, Miomir kecmanović je 16. u ATP trci, a Filip Kecmanović na 64. mestu, dok je 96. Dušan Lajović.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

dost bre vise o NOVAKU sam je kriv sve ovo sto mu se desava nek se okrene nekom ko ce mu dati posten i odgovoran savet mi smo svi budale sto smo se vakcinisali aon je pametan

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija