• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

08:15

IDEMOOOOOOOO! POTVRĐENO JE! Kralj se vraća!

Tenis

IDEMOOOOOOOO! POTVRĐENO JE! Kralj se vraća!

Podeli vest

Zvanično! Novak Đoković se vraća na teren na mastersu u Monte Karlu

Organizatori mastersa u Monte Karlu konačno su zvanično potvrdili da će se prvi teniser sveta Novak Đoković takmičiti na turniru koji je na programu od 9. do 17. aprila. 

Đokoviću će ovo biti tek drugi turnir od starta sezone. Nakon što mu nisu dali da igra u Australiji jer nije primio vakcinu protiv korone, Đoković je igrao u Dubaiju samo tri kola, sada je vreme za nastup na Mastersu.

Novak je rekorder Mastersa sa 37 titula, a prati ga Rafael Nadal sa 36, koji je prokockao šansu na Indijan Velsu da stigne Srbina, pošto je poražen u finalu od Tejlora Frica.

- Posle izdanja 2021. organizovanog po prvi put bez publike, Monte Karlo Masters 2022. trebalo bi da se vrati u normalu, sa tribinama punim gledalaca koji će pokazivati entuzijazam u raznim aktivnostima koje se nude tokom cele nedelje - najavio je direktor turnira Željko Franulović.

Foto: Reuters

 

Potvrđeno je da će igrati svi iz top 10, dolaze Danil Medvedev, Rafael Nadal, Aleksandar Zverev, branilac titule Stefanos Cicipas, Mateo Beretini, Andrej Rubljov, Kasper Rud, Feliks Ože Alijasim i Kameron Nori. Francusku predstavljaju Gael Monfis i Igo Umber.

- Ovom glavnom žrebu biće dodato sedam igrača iz kvalifikacija, kao i 4 vajld karte, biće ukupno 56 igrača. Ekskluzivno se oglasio i Željko Franulović u vezi sa prvim specijalnim pozivnicama koje su dobili Stan Vavrinka i Žo-Vilfrid Conga. Vidimo se od 9. do 17. aprila 2022. na turniru - navodi se u saopštenju.

Foto: reuters

 

Novak dolazi kao najbolji teniser sveta, za sada - može da ga svrgne samo Danil Medvedev ako dođe do polufinala Majamija.

 

 

Novak Đoković nije mogao da se takmiči na Indijan Velsu i Majamiju jer nije vakcinisan. Nole je pre nekoliko nedelja priznao da ne želi da se kaciniše i da je spreman na posledice, odnosno da neće verovatno igrati na najvećim turnirima, koji budu tražili vakcinu kao uslov za takmičenje.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Robi

pre 2 godine

Već sam pomislio da se antivakser vakcinisao, ali ne...

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija