• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2022

08:23

AMERIKANAC RASKRINKAO AUSTRALIJANCE KAO NIKO DO SADA! Đoković je bio žrtva...

reuters

Tenis

AMERIKANAC RASKRINKAO AUSTRALIJANCE KAO NIKO DO SADA! Đoković je bio žrtva...

Podeli vest

O deportaciji i poniženju Novaka Đokovića u Australiji i dalje se priča

Australijanci nisu dozvolili prvom teniseru sveta da brani trofej u Melburnu, jer nije bio vakcinisan, iako je dobio medicinsko izuzeće pre dolaska u Australiju.

Na kraju su ga, kako je sam rekao, ponizili pred celim svetom i izbacili, jer su smatrali da će negativno uticati na Australijance koji se nisu vakcinisali protiv korone.

Džim Kurijer se osvrnuo na deportaciju Novaka iz Australije pošto je ministar za imigracije Aleks Hok zaključio da bi mogao da podstiče antivaksere.

- Ono što se dogodilo u Australiji je politički potez ljudi koji su želeli publicitet. Nije trebalo ni da ide tamo. Nastao je haos - rekao je Kurijer.

Foto: reuters

 

Pre nekoliko nedelja je Novak priznao da nije promenio mišljenje i da neće primiti vakcinu čak i ako ne bude mogao da igra na turnirima. Zbog toga nije našeg asa bilo na mastersu u Indijan Velsu, a neće igrati ni u Majamiju. 

Foto: reuters

 

Legendarni Amerikanac ističe kako je Novak Đoković imao pravo da sačeka do poslednjeg trenutka da se povuče sa turnira u Indijan Velsu, ali je mogao da dobije pozitivan publicitet da je odustao ranije.

- Novak je bio dosledan. Ne želi da se vakciniše, to je jasno. Poštovaće pravila i takmičiće se gde može - rekao je Kurijer.

Foto: ap photo

Džim Kurijer uz Novaka Đokvića

Mnogi du Đokoviću zamerili što se nije ranije povukao:

- Da sam na njegovom mestu, ja bih izabrao da se povučem pre početka kvalifikacija. Mogao je da iskoristi dobar publicitet, ali imao je pravo da sačeka do poslednjeg trenutka. Mislim da se nadao da će doći do promene pravila i da će mu biti dozvoljeno da se takmiči. Želeo je sebi da ostavi tu šansu i to je po pravilima - objasnio je Amerikanac.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 2 godine

O kakvom raskrinkavanju je rec?! To ste zaboravili da napisete?! Ovaj tekst svi znamo i procitan je vec mnogo puta a pisan jos vise?! Nista ama bas nista nije receno sto nismo znali?! Kakva je poenta celog ovog teksta?! Da nas zajebava*e?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17