• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2022

08:22

RODŽERU BI MOGLO DA POZLI! Srbin Kecmanović bolji od Federera!

USA Today

Tenis

RODŽERU BI MOGLO DA POZLI! Srbin Kecmanović bolji od Federera!

Podeli vest

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović igra sjajno na početku ove sezone

Miomir Kecmanović pobedio je Amerikanca  Sebastijana Kordu posle dva seta (7:6, 6:3). 

Srpskom teniseru ovo je još jedna u nizu pobeda nad teniserima koji su bolje plasirani od njega Kecmanović je trenutno 48. igrač sveta, dok je Amerikanac deseta pozicija bolje plasiran.  U poslednje dve nedelje Kecmanović je bio bolji i od dvojice TOP10 tenisera: Matea Beretinija i Feliksa Ože-Alijasima.

Foto: USA Today

 

 

Sada ga čeka duel protiv Tejlora Frica, 13. na svetu, inače tenisera koji je i pobedio nedavno Kecmanovića na Indijan Velsu i potom osvojio titulu protiv Rafaela Nadala.

Kecmanovića čeka i novi skok na ATP listi. Obezbedio je bodove da od narednog ponedeljka bude ispred Rodžera Federera. Kecmanović će sigurno skočiti za pet mesta i biće 43. na svetu sa 1.121 bodom, ako ne upiše više nijednu pobedu u Majamiju, s druge strane Federer je trenutno na 1.120 bodova.

Neće Švajcarcu biti dobro, posle Novaka Đokovića, zbog koga ima noćne more, još jedan Srbin će ga opsedati.

Foto: USA Today

Miomir Kecmanović

U drugom noćnom meču, Stefanos Cicipas je deklasirao Aleksa de Minora sa 6:4, 6:3. Igraće protiv Karlosa Alkaraza.Miomir Kecmanović došao je do velike pobede, nadigrao je Sebastijana Kordu sa 7:6 (4), 6:3 za osminu finala Majamija.

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija