• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.03.2022

20:51

PREDAJA U MAJAMIJU! Amerikanka u polufinalu!

Tenis

PREDAJA U MAJAMIJU! Amerikanka u polufinalu!

Podeli vest

Američka teniserka Džesika Pegula plasirala se večeras u polufinale turnira u Majamiju, nakon što joj je španska teniserka Paula Badosa predala meč u prvom setu

Badosa, šesta na WTA listi, je zbog povrede morala da prekine meč nakon petog gema prvog seta, pri rezultatu 4:1 u gemovima za Pegulu.

Amerikanka, 21. igračica sveta, u polufinalu će igrati sa boljom iz duela Čehinje Petre Kvitove i Poljakinje Ige Švjontek, koja će od idućeg ponedeljka biti prva teniserka planete.

 

 

Podsetimo, u drugom polufinalu sastaju se Belinda Benčić iz Švajcarske i Japanka Naomi Osaka.

Pehar će dobiti novu vlasnicu, pošto je prošlogodišnja pobednica Ešli Barti iz Australije nedavno završila blistavu karijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podvig u Kliničkom centru u Beogradu! Lekari ultrazvukom čiste aorte
Društvo

Podvig u Kliničkom centru u Beogradu! Lekari ultrazvukom čiste aorte

LekariI Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije postigli su izuzetan uspeh. Sa kolegama iz Francuske i Holandije obavili su kliničko istraživanje neinvazivnog ultrazvučnog tretmana stenoze aortnog zaliska, a njihovi rezultati objavljeni su u Lancet, najznačajnijem medicinskom časopisu u svetu koji postoji 200 godina.

08.05.2024

09:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija