• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2022

17:03

NOVAK ĆE ZAUVEK BITI MOJ IDOL! Biser svetskog tenisa se UGLEDA na Đokovića!

Tanjug

Tenis

NOVAK ĆE ZAUVEK BITI MOJ IDOL! Biser svetskog tenisa se UGLEDA na Đokovića!

Podeli vest

Mladi italijanski teniser Flavio Koboli istakao je da je Novak Đoković oduvek bio njegov uzor

Jasno je svima da na ATP turu sledi smena generacija, a sve više mladih tenisera stiže na scenu. Jedan od njih je talentovani Italijan Flavio Koboli koji je nadavno osvojio čeledžer u Zadru. 

Italijanski teniser je trenutno 165. na svetskoj ATP listi, dok je kao junior u jednom momentu bio i osmi. Ipak, jasno je da je pred njim težak put, a Koboli je otkrio na koga se oduvek ugledao. 

- Novak Đoković je moj idol. Prolazi kroz težak period, ali će uvek ostati moj idol. On mi je najbliži od svih iz te velike trojke jer oba volimo da se branimo i idemo u kontra napad. I obojica dobro riterniramo. Kada je reč o igračima mlade generacije, dopada mi se Tejlor Fric -rekao je Koboli. 

Mladi Italijan ističe da mu je najveći cilj za narednu godinu plasman na Australijan open, inače, turnir koji je među omiljenima Novaku Đokoviću. 

- Cilj mi je da se kvalifikujem za Australijan open i da uđem u Top 100. Čak bi i kvalifikacije za Nekst Gen finale u Milanu bilo ostvarenje sna. Dugoročno, želim da ostanem na Turu što je duže moguće, ali najveći san mi je da osvojim Rolan Garos - podvukao je Italijan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija