• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2022

15:46

KRAJ! BEKER OSUĐEN ZBOG UTAJE POREZA! Optužen da je sakrio MILIONE!

AP/Photo

Tenis

KRAJ! BEKER OSUĐEN ZBOG UTAJE POREZA! Optužen da je sakrio MILIONE!

Podeli vest

Nekadašnji trener Novaka Đokovića i bivši nemački teniser Boris Beker, proglašen je krivim pred krunskim sudom u Sautvorku po četiri tačke i oslobođen po još 20 tačaka

Kako prenosi britanski "Miror" Beker je proglašen prema Zakonu o nesolventnosti i oslobođen po još 20 tačaka u vezi sa njegovim bankrotom 2017.

Jedan od najbolji tenisera u istoriji i šestostruki grend slem šampion koji ima 54 godine, optužen je da je sakrio imovinu vrednu milione funti, uključujući dva trofeja Vimbldona, kako bi izbegao plaćanje dugova.

Foto: AP/Photo

 

Podsetimo, Nemac je proglasio bankrot 21. juna 2017. zbog neisplaćenog duga od više od 3 miliona funti na svom imanju na Majorki u Španiji. Nemački državljanin, koji živi u Velikoj Britaniji od 2012. godine, tvrdio je da je sarađivao sa poverenicima koji su imali zadatak da obezbede njegovu imovinu, čak je ponudio i svoj verenički prsten, te je rekao da je sve radio po savetu stručnjaka.

Legendarni nemački as, koji je oslobođen za dodatnih 20 tačaka, pušten je na slobodu pre izricanja presude na istom sudu 29. aprila


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

a sta je sa Srbijom donet yakon tojest mrtvo slovo vi donosite a nesprovodite to je stara bolest Srbije imamo odlicne yakone ali samo na papiru

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija