• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2022

17:39 >> 17:43

PAKLEN ŽREB ZA NOVAKA U MONTE KARLU! Srbin nije imao sreće...

Reuters/Eric Gaillard

Tenis

PAKLEN ŽREB ZA NOVAKA U MONTE KARLU! Srbin nije imao sreće...

Podeli vest

Srpski teniser novak Đoković saznao je potencijalne rivale na Mastersu u Monte Karlu

Danas je u Kneževini održan žreb za Masters u Monte Karlu, a srpski teniser Novak Đoković saznao je kako bi mogao da mu izgleda put ka novoj ATP tituli. 

Srbin će kao nosilac biti slobodan u prvom kolu. U drugom će igrati protiv boljeg iz duela Alehandro Davidovič Fokina – Markos Giron. Potom ga čeka nešto teži rival - Roberto Bautista Agut. 

Ipak, pravi ispit dolazi u četvrtfinalu budući da mu je projektivan duel sa Karlosom Alkarazom. Španac će pre toga morati da dobije Tejlora Frica ukoliko želi da u Monte Karlu ukrsti rekete sa Novakom Đokovićem. 

 

 

U polufinalu, prema poziciji na ATP listi, čeka ga četvrti nosilac Kasper Rud. Norvežanina prethodno očekuju dueli sa Nikolosom Basilašvilijem i Huberton Hurkačem ili Kameronom Norijem.

U prvom kolu Monte Karla sastaće se i dvojica srpskih tenisera Dušan Lajović i Filip Krajinović. Oni se nalaze u istom delu žreba kao i Kasper Rud, te je moguće da se u polufinalu sastanu sa Novakom Đokovićem. 

Laslo Đere će na startu igrati protiv kvalifikanta, a u drugom kolu mu se predviđa duel sa boljim iz meča Lorenco Sonego – Ilja Ivaška. On je na drugoj strani žreba, u četvrtfini sa Stefanosom Cicipasom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija