• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2022

14:51

ČISTI SE NOVAKOV PUT! Otkaz u Monte Karlu, sklonjena mina!

Tanjug

Tenis

ČISTI SE NOVAKOV PUT! Otkaz u Monte Karlu, sklonjena mina!

Podeli vest

Španski teniser Roberto Bautista Agut neće igrati na mastersu u Monte Karlu, što su dobre vesti za Novaka Đokovića

Prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću sada je olakšan put do eventualnog trofeja na mastersu u Monte Karlu. 

Za sada nije poznat razlog odustajanja španskog tenisera, a zameniće ga Benjamin Bonzi, francuski teniser koji je trenutno 63. igrač sveta.

Bonzi će u drugom kolu u utorak odmeriti snage sa Danijelom Evansom, a pobednik potom igra najverovatnije protiv Davida Gofana koji je nedavno slavio na turniru u Marakešu. Bolji iz ovog duel igraće u sledećoj rundi protiv boljeg iz meča  između Novaka Đokovića i Alehandra Davidoviča Fokine.

Kada je u pitanju Đoković, on će najpre igrati sa 45. igračem sveta Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Foto: USA Today

Roberto Bautista Agut

Bautista Agut je umeo da iznenadi prvog reketa sveta sa kojim ima međusobni skor 9-3. Međutim, kada su u pitanju dueli na šljaci, podlozi na kojoj se igra turnir u Monte Karlu, Đoković ima sve tri pobede.

Podsetimo, da bi zadržao prvo mesto na ATP listi, Đoković mora pre svega da odbrani titulu na Rolan Garosu (2.000 bodova), ali i da na sva tri Mastersa na šljaci Monte Karlu, Madridu i Rimu stigne bar do finala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija