• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

13.04.2022

11:27

NOVAKOV KRAH FRAPIRAO NAVIJAČE! Iskusni stručnjak za Informer otkriva SUROVU ISTINU!

reuters

Tenis

NOVAKOV KRAH FRAPIRAO NAVIJAČE! Iskusni stručnjak za Informer otkriva SUROVU ISTINU!

Podeli vest

Novak Đoković je u dva navrata podizao trofej na mastersu u Monte Karlu, a sad je eliminisan već nakon prvog izlaska na teren

Trebalo je Monte Karlo da bude novi Đokovićev početak. Vratio se na teren posle nepuna dva meseca i odmah doživeo eliminaciju.

Priprema za Rolan Garos nije krenula po planu, Alehandro Davidovič Fokina napravio je senzaciju, pa je posle tri seta izbacio prvog tenisera sveta sa turnira. 

Ne može Novak odmah u šestu brzinu


Jasno je svima da to nije još onaj stari Novak Đoković, malo ko je očekivao da će biti u formi, s obzirom na to da mu je ovo tek drugi turniru u 2022. godini, što za Informer ističe i Nikola Pilić.

- Nije to onaj stari Novak, kao iz najbojih dana. Imao je veliku pauzi, a momak koji je igrao protiv njega je bio izvanredan. S druge strane, Novak nije igrao dobro, niko nije ni očekivao da će biti u formi jer nedeljama nije igrao  - kazao je za naš portal Nikola Pilić.

Foto: Peđa Milosavljević

Novak Đoković i Nikola Pilić

Iskussni stručnjak je objasnio šta nije funkcionisalo u igri prvog tenisera sveta. 

- Španac je dobio prvi set, u drugom je bilo 3:0, ali borio se Novak i izjednačio. Međutim, napravio je previše neiznuđenih grešaka. Do sada je dva puta igrao Novak sa Fikonom i dobio ga je glatko. Siguran sam, da je Novak dobio meč, dva, da bi u trećem kolu igrao jako dobro. Novak je mnogo grešio, to je bio glavni problem, Španac nije. Nema diskusije ko je bolji igrač, ali posle velikih pauza, u mom iskustvu od 50 godina, nema šanse da odmah uđe u petu ili šest brzinu, to se dogodilo Novaku. Znamo i da se Novak posle dužih pauza vraća malo sporije. Takođe, ovo je specifična situacija, prošla su tri ili četiri meseca, a da je odigrao samo dva meča. Na njega je dosta štete ostavilo i sve što se dešavalo u Australiji. Nema sumnje, da je dobio prvi meč naredni  bi bio mnogo bolji. 

Biće na na Rolan Garosu stari Đoković

Daleko od Novak od njegovog prepoznatljivog nivoa,posle meča je priznao da se fizički nije dobro osećao. Pilić smatra da ne bi trebalo da brinemo.

Foto: AP/Photo

Novak Đoković

- Ako ne igrate mečeve ... Znate, trening je jedno, a meč drugo. Novak je sada grešio i ne brejk loptama. Šteta što nije dobio meč pošto je izvukao drugi set. Ovo je ipak normalna reakcija svakog velikog igrača posle duge pauze. Teško je odmah ući u vrhunski ritam. 

Sledi turnur Beograd, igraće pred svojim navijačima. Ima Đoković dovoljno vremena da spreman dočeka Rolan Garos, što je plan prvog tenisera sveta.

- Ima dovoljno vremena da se spremi za Rolan Garos. Imaće nekoliko mečeva u nogama i u glavi, sigurno će mu biti lakše da igra. U sportu nema garancije, ja ne brinem za Novaka, nema potrebe, toliko dugo je broj jedan. Videćemo na Rolan Garosu starog Novaka.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17