• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

14:20

ZVEREV U MONTE KARLU JURI NOVAKA I MEDVEDEVA! Motivisan sam! Ovo je JEDINO što nisam osvojio!

Tanjug/AP

Tenis

ZVEREV U MONTE KARLU JURI NOVAKA I MEDVEDEVA! Motivisan sam! Ovo je JEDINO što nisam osvojio!

Podeli vest

Nemačkom teniseru Aleksandru Zverevu je olakšan put do novog trofeja, jer na njemu nema ni Novaka Đokovića, ni Danila Medvedeva! Nemac kaže da je motivisan da u Monte Karlu stigne do trofeja

Zverev željno želi trofej u Monte Karlu, jer je to jedini Masters na šljaci koji nije osvojio!

Trenutno treći na ATP rang listi ima veliki motiv da se što više primliži prvom i drugom reketu sveta. Najbolji rezultat mu je polufinale 2018. godine, kada ga je eliminisao Kei Nišikori posle preokreta.

Foto: Tanjug/AP

 

Olimpijski osvajač zlatne medalje bi dobrim rezultatom u Kneževini mogao da se primakne Đokoviću, koji je ispao od Davidoviča Fokine i Medvedevu, koji je nedavno operisao kilu i zbog toga odsustvuje sa terena!

Ako se desi da slabi u Monaku, Zverev će prići na samo 125 bodova od Rusa, odnosno 235 od Srbina.

Foto: Tanjug/AP

 

- Ovo je jedini Masters na šljaci koji nisam osvojio, ali veoma sam motivisan. Motivisan sam da igram dobar tenis i nadam se da ću to pokazati ove nedeljerekao je Zverev.

On je preskočio Federika Delbonisa, a naredni rival mu je Pablo Karenjo-Busta, sa kojim će se boriti za ulazak u polufinale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija