• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

13:41

ZAKAZAN TERMIN ŽREBA ZA SERBIA OPEN! Evo kada će Nole SAZNATI rivale! Kuglice izvlači SPECIJALAN gost

Tenis

ZAKAZAN TERMIN ŽREBA ZA SERBIA OPEN! Evo kada će Nole SAZNATI rivale! Kuglice izvlači SPECIJALAN gost

Podeli vest

Beograd će i ove godine ugostiti sam krem "belog sporta", na Serbia openu koji se igra sledeće nedelje

Takmičenje traje od 18. do 24. aprila, a osim najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića, na Serbia openu će biti još nekoliko zvezda svetskog tenisa.

Dolazak je potvrdio i Grend slem šampion Dominik Tim, Austrijanac pokušava da se vrati u formu posle duge pauze zbog povrede.

Upravo će nekadašnji pobednik US Opena biti i specijalni gost na žrebanju, koje će biti održano u subotu od 14.30 u Big šoping centru, a pored Tima na ceremoniji žreba biće i direktor turnira Đorđe Đoković.

Foto: reuters

 

Na Serbia openu će biti još mnoge teniske zvezde kao što su: Rus Andrej Rubljov, Čileanac Kristijan Garin, Italijan Fabio Fonjini, Rusi Karen Kačanov i Aslan Karacev... kao i srpski rerpezentativci Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Laslo Đere... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija