• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2022

07:19

STIGAO JE U BEOGRAD! Sa aerodroma poručio: Spreman za Srbija open! (FOTO)

Tenis

STIGAO JE U BEOGRAD! Sa aerodroma poručio: Spreman za Srbija open! (FOTO)

Podeli vest

Stigao je! Austrijski teniser Dominik Tim doputovao je u petak uveče u Beograd i spreman je za Srbija open, koji će se održati na terenima TC Novak od 17. do 24. aprila

Bilo je spekulacija da Dominik Tim možda neće biti spreman za Srbija openu, ali kako trenutno stvari stoje, osvajač US opena iz 2020. godine igraća na turniru u prestonici Srbije.

Tim je na svom instagram profilu objavio fotografiju sa beogradskog aerodroma s porukom "Spreman za Srbija Open. Takođe, Tim će prisustvovati i žrebu za Srbija open koji je na programu u subotu od 14.30. 

 

 

 

 

Austrijskom teniseru ovo će biti prvi ATP turnir na kojem će učestvovati nakon duge pauze zbog povrede zgloba. Tim je prvi turnir posle 280 dana pauze odigrao na Čelendžeru u Marbelji 29. marta.

Foto: Starsportphoto

Dominik Tim će igrati u Beogradu

Nakon toga planirao je da učestvuje na turniru u Monte Karlu, ali je u tome sprečen zbog infekcije koronavirusom. 

Dobio je odobrenje lekara da može ponovo normalno da trenira i igra, pa je prelomio i odlučio da igra u Beogradu.

Pored Novaka Đokovića i Dominika Tima, na turniru će biti još mnogo teniskih asova, kao što su Andrej Rubljov, Kristijan Garin, Fabio Fonjini, Karen Kačanov, Aslan Karacev, a igraće i naši teniseri Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Laslo Đere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija