• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2022

12:58

DOLAZI U BEOGRAD ZBOG NOVAKA! Mladi Danac poslao poruku navijačima na srpskom!

USA Today

Tenis

DOLAZI U BEOGRAD ZBOG NOVAKA! Mladi Danac poslao poruku navijačima na srpskom!

Podeli vest

Teniski turnir Serbia Open održava se od 17. do 24. aprila u Beogradu

Danac Holger Rune, jedan od najperspektivnijih mladih tenisera, objavio je na društvenim mrežama da dolazi u Beograd.

- Idemo, Serbia Open!  - on je kratko napisao na srpskom.

Mladi Danac obožava Novaka Đokovića.

- Đoković mi je rekao mnogo dobrih stvari. Zanimljivo je da se uvek Federer i Nadal pominju kao dobri momci kada su u pitanju buduće generacije, ali mislim da je Novak najdarežljiviji. Nisam čuo da su Federer ili Nadal dali toliko saveta mlađim igračima, možda to čine sa teniserima iz svoje zemlje. Po mom iskustvu, Đoković daje najviše saveta  - rekao je Holger Rune. 

Foto: USA Today

Holger Rune

Imao je priliku da igra protiv Đokovića na Ju Es openu. 

- Hvala Njujorku i US openu za najveće iskustvo u mojoj dosadašnjoj teniskoj karijeri. Hvala ti, Novače što si me učinio mudrijim svaki put na terenu. Ti si pravi šampion. Hvala mom timu i porodici, i ogromno hvala svima koji ste me sinoć podržali, vi ste neverovatni ljudi. Jedva čekam da se vidimo opet.

Pored Novaka Đokovića  na turniru će biti još mnogo teniskih asova, kao što su Dominik Tim, Andrej Rubljov, Kristijan Garin, Fabio Fonjini, Karen Kačanov, Aslan Karacev, a igraće i naši teniseri Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Laslo Đere.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15