• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

14:17

BIĆE TEŠKO, ALI ĆU U BEOGRADU DATI SVE OD SEBE! Tim progovorio pred Serbia open!

reuters

Tenis

BIĆE TEŠKO, ALI ĆU U BEOGRADU DATI SVE OD SEBE! Tim progovorio pred Serbia open!

Podeli vest

Austrijski teniser Dominik Tim doputovao je u Beograd gde će od ponedeljka učestvovati na Serbian openu

U ponedeljak zvanično počinje Serbian open, a plejadu velikih imena na turniru u srpskoj prestonici predvode Novak Đoković, Andrej Ruboljov i povratnik na ATP tur Dominik Tim. 

Austrijanac je doputovao u Beograd, u subotu učestvovao u na žrebu na kom nije imao sreće pošto će u prvom kolu rekete ukrstiti sa Džonom Milmanom, a potom će na megdan boljem iz duela Miomira Kecmanovića i Rišara Gaseka, dok mu je potencijalni rival u četvrtfinalu Novak Đoković. 

- Težak i dug period je iza mene, ali sam veoma srećan što se vraćam na teren u Beogradu. Bio sam pre 2 godine na Adrija turu, prošle godine sam hteo da dođem ali nisam mogao zbog povrede. Ovo je prvi turnir u 10 meseci, ne znam kako ću moći da igram, ali ono što znam da ću dati 100% od prvog do poslednjeg poena. Igrao sam čelendžer u Marbelji, zatim bio pozitivan na koronavirus, ponovo sam pauzirao, pa sam trenirao samo 10 prethodnih dana. Nije to bila idealna priprema, ali ovo je moj prvi turnir i nadam se da ću igrati dobre mečeve - rekao je Dominik Tim. 

Foto: reuters

Austrijski teniser se posle duge pauze polako, ali sigurno vraća na teren. 

- Za sve je važno da počne i da igramo turnire, da imamo dobre treninge sa top igračima. Ne znam kakav će turnir biti, kako ću igrati, ali je važno da se borim za svaki poen, da vratim samopouzdanje, ali sigurno da će mi nekoliko nedelja biti potrebno da ponovo zaigram na visokom nivou. Rolan Garos je specijalno bitan turnir za mene - jasan je Austrijanac. 

Njega je u poslednje vreme mučila povreda zgloba i svestan je da je pred njim težak put povratka u formu.

- Biće teško za mene da se vratim do finala ove godine, to bi bilo veoma veliko iznenađenje, nakon 10 meseci van tura. Imaću veoma teške protivnike u svakoj rundi i nadam se da ću biti u dobroj kondiciji i moći da igramda igram teške mečeve. Nemam velika očekivanja ali se nadam da ću sledeće godine biti ponovo u poziciji da da igram finale ili osvojim turnir - dodao je Tim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija