• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2022

15:53

ĐOKOVIĆ U ČUDU, OVO GA NIKAD NISU PITALI! Umirao je od smeha! (VIDEO)

informer

Tenis

ĐOKOVIĆ U ČUDU, OVO GA NIKAD NISU PITALI! Umirao je od smeha! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković je na konferenciji za medije pred Serbia open o predstojećim izazovima i turniru u Beogradu, Rolan Garosu...

Novak je pričao sa inostranim novinarima o Srbiji i svemu što naša zemlja nudi. Poručio da mu je Rolan Garos već u mislima i da je to glavni cilj. 

Dobio je Nole jendo zanimljivo pitanje. Slovenačka novinarka ga je pitala o čemu je razmišljao pre spavanja sinoć, na šta se Novak nasmejao. 

- Nikad nisam imao ovakvo pitanje, veoma interesantno - nasmejao se Nole i nastavio:

- Imao sam malo više problema da zaspim, dosta sam misli imao i razmišljao sam kako da ne povredim psa koji spava među nama, da ga ne priklještim i radio sam neke vežbe disanja, da umirim misli. Onda sam zaspao i probudio se zdravo i živo - kazao je Nole, a potom opisako kako se trenutno oseća.

- Osećam se dobro i drago mi je što ću igrati ovde. Ono što mi treba je više mečeva, da podignem nivo tenisa. Prethodna iskustva su nam pomogla da ovaj turnir sada izgleda još bolje. Želimo da se svi ovde osećaju dobro. Uslovi ovde su sjajni, ima dosta terena, teretana, laundž, malo kuburimo sa prostorom, ali svi su vrlo zadovoljni. Nadam se da će i vreme da nas posluži i da će ogrejati sunce. Imamo prostora da napredujemo i nadam se da ćemo moći da sa turnira koji je ranga 250 pređemo uskoro na 500.

 

 

Rolan Garos je glavni cilj prvog tenisera sveta, želi u Pariz da stigne što spremniji, naravno, daće sve od sebe kako bi osvojio trofej u rodnom gradu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija