• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2022

18:32

JELENA ĐOKOVIĆ OPČINJENA INDIJCEM! Sa zahvalnošću sam ga ispratila DALJE...

printscreen

Tenis

JELENA ĐOKOVIĆ OPČINJENA INDIJCEM! Sa zahvalnošću sam ga ispratila DALJE...

Podeli vest

Jaggi Vasudev, poznat i kao Sadhguru je indijski joga instruktur koji je u domovini cenjen i poštovan kao najznačajniji guru. On je 1992. osnovao Isha fondaciju koja je bila uključena u razne aktivnosti na polju duhovnosti, obrazovanja i životne sredine, a njegovim likom i delom je oduševljena supruga najboljeg tenisera planete, Jelena Đoković

Jelena Đoković, imala je priliku da se susretne sa indijskim guruom, Sadhguruom, koji je na svojoj misiji gde za 100 dana na motoru putuje do Indije, svakog dana prolazeći kroz drugu zemlju.

Ona je razgovarala sa Indijcem, koji je prolazio kroz Srbiju na svojoj misiji gde za 100 dana prolazi kroz isto toliko zemalja na putu do Indije, a cilj mu je da podigne svest o bitnosti očuvanja zemljišta zarad zdravlja ljudi i planete.

Foto: Starsportphoto

 

Sadguru je veoma popularan na Instragramu gde ga prati 7,7 miliona ljudi, a iskoristio je priliku da upozna suprugu najboljeg tenisera sveta, koja se odazvala njegovom pozivu da se podigne svest o očuvanju zemljišta. I on i Jelena su bili punioduševljeni posle susreta.

- Danas je kroz Beograd prošao Sadhguru i pričao o bitnosti očuvanja zemljišta jer postaje sve više osiromašeno. Naše voće, povrće i žitarice koje uzgajamo i jedemo nemaju više istu nutritivnu vrednost kao nekada… danas nam treba 8 pomorandži da zamene onu jednu sočnu od pre samo 10 godina.

 

 

- Zbog toga nas poziva da mu se pridružimo u njegovoj kampanji podizanja svesti o bitnosti očuvanja zemljišta i naravno, poziva nas da promenimo navike zarad našeg zdravlja, a i zdravlja naše dece i planete. Ja sam se rado odazvala pozivu i sa velikom zahvalnošću ga ispratila dalje… ima još 75 dana vožnje motorom da stigne do Indije - napisala je Jelena uz fotografiju sa indijskim guruom.

 

 

Takođe je i on na svom Tviteru objavio da je srećan što se sreo sa Novakovom suprugom! 

- Predivno je što sam te sreo, draga Jelena. Neka svesrdni, posvećeni i radosni glasovi poput tvog brinu o zemljištu univerzalnom ljubavnom vezom. Vreme je da se čitav svet ujedini da spasi zemljište. Ovo je naše vreme na planeti, dozvolite nam da to i ostvarimo - napisao je Sadhguru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jasmina

pre 2 godine

Dobro koji je zaključak tj cilj da li će ona zasaditi tu sočnu nutritivnu pomorandžu od pre 10 godina ili tako eto, da bi se reklo.

Bane

pre 2 godine

Cista sekta upropasti kasnoga coveka.... ali kad seljana dodje do pare tako ti je to

Miro

pre 2 godine

Јел овај члан ноћних вукова или путује онако да би добро утерао и зло истерао?

Marcco

pre 2 godine

Zašto me ne čudi da je Jelena Đokovič oduševljena , a njegovim likom i delom...

Pera

pre 2 godine

aj da ide peske pa covek i da ga saslusa .. ovaj vozi motor a prica o cuvanju prirode . .ihihihi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija