• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2022

10:10

BEOGRAD ČEKA ĐOKOVIĆA! Kiša NAPRAVILA HAOS, evo kada Novak izlazi na teren!

ATAIMAGES

Tenis

BEOGRAD ČEKA ĐOKOVIĆA! Kiša NAPRAVILA HAOS, evo kada Novak izlazi na teren!

Podeli vest

Beograd čeka da vidi Novaka Đokovića, ali kiša kvari planove

Organizatori Srbia opena objavili su raspored za sredu. Međutim, kiša bi mogla da poremeti planove.

Novak Đoković bi danas trebalo da zaigra u rodnom gradu. Igraće treći meč dana na Centralnom terenu, protivnik mu je Laslo Đere. Taj meč  po planu je trebalo da počne oko 14.30 časova, ali to se neće desiti.

Prvi mečevi se neće igrati pre 12.00 časova, saopštili su organizatori, mada je program trebalo da počne u 11 časova. Novak i Laslo na teren neće izaći pre 15.30. 

Đoković i Đere do sada nikada nisu igrali jedan protiv drugog, a Đere je osam godina mlađi od najboljeg tenisera sveta i trenutno zauzima 50. mesto ATP liste.

Program počinje duelom Miomira Kecmanovića i Džona Milmana (od 12 časova). Biće ovo njihov treći međusobni duel, a do sada obojica imaju po pobedu.

Milman je pre meča biranim rečima govorio o rivalu. U poslednjem duelu na mastersu u Parizu Kecmanović je slavio sa 6:4, 6:2.

Karen Hačanov i Roman Safijulin igraće nakon što se završi meč Australijanca i srbina, a program na centralnom terenu zatvaraju Filip Krajinović i Tijago Monteiro. Krajinović će se prvi put susresti sa Brazilcem, trenutno 110. igračem na ATP listi.

SERBIA OPEN, 3. DAN

Centralni teren  - od 12.00

Džon Milman – Miomir Kecmanović
sledi Karen Hačanov – Roman Safiulin
sledi Novak Đoković – Laslo Đere
sledi Tijago Monteiro – Filip Krajinović

Teren 1 - od 12.00

Erlih/Karacev – Ebden/Parsel
sledi Mektić/Pavić – Verdugo/Osvald

Teren 2 - od 12.00

Golubjev/Martin – Goranson/Meklahlan
sledi Behar/Eskobar – Boleli/Fonjini

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija