• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2022

22:30

TUŽAN SAM I RAZOČARAN! Đere SLOMLJEN nakon BOLNOG poraza od Novaka!

Starsportphoto©

Tenis

TUŽAN SAM I RAZOČARAN! Đere SLOMLJEN nakon BOLNOG poraza od Novaka!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Srbije opena, pošto je danas posle velike borbe i preokreta pobedio sunarodnika Lasla Đerea sa 2:6, 7:6, 7:6

Uspeo je Novak Đoković, kako je i sam rekao, da na "mišiće" savlada Lasla Đerea i plasira se u četvrtfinale Serbia opena. Ipak, meč u Beogradu nije bio lak za najboljeg tenisera planete budući da je njegov rival u dva navrata imao šansu da reši meč. 

Laslo Đere odigrao je jedan od najboljih partija ikada, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu protiv Novaka Đokovića. 

- Uživao sam u meču, nisam osećao pritisak. Detalji su odlučili, taj forhend na 4:3 u taj brejku, promašio sam i lak forhend u važnom trenutku i drugom setu. Malo sam tužan i razočaran što sam izgubio, bila je velika bitka, ali bilo je pozitivnih stvari koji će mi poslužiti kao motivacija - rekao je Laslo Đere nakon meča. 

Ističe srpski teniser da je duel protiv najboljeg tenisera sveta velika lekcija koja će mu značiti u nastavku karijere. 

- Imao sam nekoliko teških i dobrih mečeva u poslednjih nekoliko nedelja. Mislim da će tek da zaboli, kada se slegnu utisci za koji dan. Sada još radi adrenalin i umoran sam, pa ne osećam žal. Neke prilike sam iskoristio, neke ne, ali posustao sam na poslednjem koraku - jasan je srpski reprezentativac.

Foto: Starsportphoto

Videlo se u trećem setu da Đerea muči povreda, a neizosavni deo konferencije bilo je pitanje o beogradskoj publici koja je večeras bila naklonjena Novaku Đokoviću. 

- Očekivano je i razumljivo da su više bili na Noletovoj strani. Hvala beogradskoj publici, bili su sjajni, dobijao sam i ja dosta podrške. Bilo je fer, srce mi je puno posle ovakvog meča“, rekao je i dodao „U početku nije noga bila toliko problematična, ali osećao sam je poslednjih sat i po, manji do srednjih bolova. Ne bih mogao da igram da je bilo nešto strašno. Nadam se da će biti u redu. Sad ću malo da se odmorim i da treniram, posle nekoliko turnira na kojima sam imao više uspeha nego na početku godine - podvukao je Đere. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija