• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2022

07:31

UKRAJINAC ŽESTOKO IZVREĐAO RUSA KOJI IGRA SA NOVAKOM! Ti si lažov i licemer... Govori jasnije i govori istinu!

Reuters/starsportphoto

Tenis

UKRAJINAC ŽESTOKO IZVREĐAO RUSA KOJI IGRA SA NOVAKOM! Ti si lažov i licemer... Govori jasnije i govori istinu!

Podeli vest

Ruski teniser Andrej Rubljov, osmi teniser sveta, kritikovao ovu odluku Britanaca, koji su Rusima zabranili učešće na Vimbldonu, a ubrzo je reagovao bivši ukrajinski teniser Aleksander Dolgopolov

Organizatori turnira u Vimbldonu objavili su da igrači iz Rusije i Belorusije neće moći da igraju u grend slem turniru u Londonu, od 27. juna do 10. jula.

Andrej Rubljov je to ošto kritikovao, a bivši ukrajinski teniser Aleksander Dolgopolov, koji se od početka inavazije Rusije dobrovoljno javio da brani domovinu, imao je šta da mu poruči.

- Izjave Rubljova sjajan su primer činjenice da su Britanci doneli ispravnu odluku. On govori iste laži koje govori ruski predsednik. Lažu kako ništa ne znaju, ne čitaju vesti, ne prate... To je sve laž! Sve znaju. Rubljov je igrao parove s Ukrajincem 10 dana pre početka rata. Može da razgovara sa Ukrajincima na bilo kojem turniru. Naravno da zna kako stvari stoje. Andrej, stvarno želiš da znaš šta se događa? Ukucaj u Guglu samo jednu reč - Buča! I naravno, znaš kako možeš da me kontaktiraš. Pokazaću ti šta se dogodilo - poručio je Dolgopolov i nastavio da udara po Rusiji.

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov na udaru Ukrajinca Delgopolova

- Tvoja zemlja vrši genocid u Ukrajini, to su rekli američki i kanadski lideri, a uskoro će i ostali. Nažalost, tvoj govor pun je licemerja i laži. ATP i VTA ne bi trebali da zatvaraju oči. Ako Rusi i Belorusi žele da govore, neka onda govore istinu, a ne laži.

On je imao još jednu poruku za Rubljova, koji u nedelju igra finale Serbia opena protiv Novaka Đokovića.

- Mislili smo da si neobrazovan i da ne znaš ništa o politici... Ako ništa ne znaš i ne pratiš vesti, zašto si, onda, voljan da doniraš svoj novac od nagrade? Koje porodice i decu želiš da pomogneš od nagrada koje zaradiš? Od ruskih vojnika? Siguran sam da su i oni jako patili. Govori jasnije i govori istinu - ogorčen je Aleksander Dolgopolov.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 1 godinu

Kako to da je bio genocid u Buči ako su UN kazale da nije bilo genocida.? Neko laže. Ako ti se ratuje, kupi prnje i vozi na front. Idi spasavaj mirnodobske snage u Marijupolju.

Vla

pre 1 godinu

Buca, Racak, isti reziseri sa zapada, razlog da izazovu mrznju medju narodima, zar cuvenu vodja hit er nije govorio, zavadi pa vladaj, a gle cuda, i on je piticao iz iste familije kao i ovi danasnji reziseri, narode opametite se i ostavite lude reci, zivot je jedan, oni sede u svojim toplim i bezbednim vilama a vasa deca ginu

AS

pre 1 godinu

E JADNI ČOVEČE. REKLI AMERIČKI I KANADSKI LIDERI. SAMO VAS PALE DA GINETE A ONI OD VAŠEG RATA PROFITIRAJU I TRPAJU NOVAC U DŽEP. NAIVAN SI.

Bane

pre 1 godinu

I? Ko j..e dolgopolova? Koji je on faktor medju LJUDIMA?

Kresoja Bill

pre 1 godinu

Interesantno, javio se bivši teniser iz Ukraine. Čekao 8 godina da se javi. Zašto se nije javio 2014, sa Majdana? Ili iz Odese gde su žive ljude spaljivali u zgradi Sindikata, njih 45. Ili kada su njegovi Azovci granatirali po Dombasu škole i bolnice, vrtiće i stambene četvrti? Tada je ćutao i igrao tenis. Šiptarska posla, muka mi je od njih, i njihove SAD, GB i Kanade. Oni su ih huškali i uvalili u ova go..na.

Baka

pre 1 godinu

Ako taj Aleksandar veruje sta kazu Americki i Enngleski politicari, onda nesto nije u redu sa njegovom intiligencijom? Ko pluje po svojoj braci je prodata ik izgubljena dusa!

Fikus

pre 1 godinu

"to su rekli američki i kanadski lideri" To su rekli oni koji su ETALON za istinu i poštenje? Još dok je aktivno igrao nikad mi se taj čovek nije dopadao, uvek je nekako kod mene izazivao negativne vibracije ponašanjem i nastupom a koliko mi je poznato nije ni bio baš mnogo omiljen među igračima. Slučajno?

Zzzzzzz

pre 1 godinu

Slatko bi mu rekao da j.... g...., foliranti i lazovi, isti kao siptari i balije... imao sam bolje misljenje o ukrajincima... ovaj dolgopolov je folirant, kao ratuje a ceo dan visi po drustvrnim mrezama... buca izmisljena kao , racak, markale, srebrenica, itd... j... ce ih sve Putin... zzzzzzzzz

Zoran

pre 1 godinu

Ovaj kao da je dobio instrukcije od Vokera !!!

Milorad

pre 1 godinu

Zašto svi kad nešto ukenjaju imaju potrebu da ih brani čitav svet a posle da se hvale kako su oni ti koji su pobedili. Dole licemeri udruživači u svo zlo ovog sveta. Gde ste bili kada su nas 19 vas licemera i lažljivaca tamanili, ko fol, u ime svetske pravde. Zaboravih. Mi smo mali Rusi. Mrš!. Ako počneš da pokazuješ mišiće, sam se izbori. Ne uvlači druge u tvoje laži i tuge.

Antonije

pre 1 godinu

Ne bi me iznenadilo da ovaj ukrainac zameni sadasnjeg predsednika i nastavi zapocetu saradnju sa "liderima amerike i kanade a uskoro i sa ostalima". Pogresno drustvo ste odabrali.

Nesa

pre 1 godinu

Nesto mi kaze da je Dolgopolov velika budaletina, covek koji jasno govori ali uopste ne razume ni politiku zapadnog licemerja, ali ni istinu. Nesto se nije predhodnih godina oglasavao. Neka mu na ovaj danasnji dan bog podari mir i pamet pa i da mu otvori oci.

milankukic

pre 1 godinu

gospodo vi ste sportisti i to treba da budete a politiku vode politicari koji su Ukrajinu gurnuli u bratoubilacki rat kao i Jugoslaviju radi toga ste te varvare Amere i evropljane trrebali oterati od vas

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija