• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2022

10:13

NAVIJAČIMA KNEDLA U GRLU! Nole, hvala, nadam se da ćeš nastaviti da... igraš!

Starsportphoto

Tenis

NAVIJAČIMA KNEDLA U GRLU! Nole, hvala, nadam se da ćeš nastaviti da... igraš!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković je na finalu Serbia opena imao specijalne goste

Nije Novak Đoković pobedio Andreja Rubljova za prvi trofej u sezoni, ali je nakon meča okupio trio bivših saradnika.

Trener Marjan Vajda, kondicioni trener Gebhard Fil Grič i fizioterapeut Miljan Amanović bili su u Beogradu. Novak nije imao prilike ranije da im se adekvatno zahvali na saradnji tokom godina, pa je to uradio na zaista spektakularan način, pred beogradskom publikom.

Beogradska publika ih je dočekala ovacijama, a prisutnima su se obratili i Gebhard Fil Grič i Miljan Amanović.

- Hristos Vaskre, srećan Uskrs svima. Pokušaću da budem kratak. Želeo bih Novaku i porodici da se zahvalim na svih 15 godina koje smo proveli zajedno. To je dugo, a deluje da je bilo jako kratko. Hvala vam na svima lepim momentima i Nole, nadam se da ćeš nastaviti...- rekao je Miljan i zabrinuo navijače, a Novak je dodao:

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković na rukama Miljana Amanovića, Gebharda Griča i Marijana Vajde

- Nastaviti da igraš - nasmejao se Đoković.

 Fil Grič se izvinio Novaku Đokoviću.

- Uživao sam kad god sam bio u Beogradu. Moram da se izvinim Novaku i Jeleni što sam nekad bio previše strog prema njemu, pa je imao teške momente kad dođe kući. U poređenju sa Marjanom, nisam bio uz Novaka tako dugo. Bio sam deset, a on 15 godina, ali uživao sam svaki minut. Svi smo postali velika porodica. Još jednom hvala Novače, tebi i tvojoj pordici, hvala Beograde - rekao je Fil Grič.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija