• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2022

10:04

BEKER SE OPROSTIO OD PORODICE! Spreman je za ZATVOR!

reuters

Tenis

BEKER SE OPROSTIO OD PORODICE! Spreman je za ZATVOR!

Podeli vest

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, saznaće u petak svoju sudbinu, jer se očekuje konačna presuda u dugogodišnjem sudskom procesu

Kako je početkom meseca preno britanski "Miror" Beker je proglašen krivim prema Zakonu o nesolventnosti i oslobođen po još 20 tačaka u vezi sa njegovim bankrotom 2017. Kako prenose ostrvski mediji, on je viđen u sredu kako se sa suzama u očima pozdravlja sa devojkom Lilijan de Karvaljo Monteiro u Londonu, pošto je prethodnu nedelju proveo sa sinom i bivšom suprugom Lili Beker.

Foto: AP/Photo

 

Trostruki vimbldonski šampion možda očekuje i to da bude osuđen na kaznu zatvora u trajanju do sedam godina.

Očekuje se da Beker ostane bez unosnih ugovora uključujući tu i posao stručnog komentatora za BBC. Njegova majka Elvira uputila je javni apel sudiji rekavši: "Moj sin je pristojan čovek, nadam se da ne zaslužuje da ode u zatvor".

Foto: reuters

 

Podsetimo, tokom suđenja, Beker je rekao sudiji da je većina njegove zarade od 38 miliona funti otišla na skupocen razvod sa Barbarom Beker, plaćanje troškova za školovanje dece i skupocen život. Takođe, nn je 2017. morao da proglasi bankrot, ali se našao u problemu jer je imao brojna dugovanja prema poveriocima. Sud naložio da mora da založi i trofeje koje je osvojio tokom karijere, a optužili su ga i da ih je namerno sakrio kako sud ne bi došao u njihov posed.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija