• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2022

16:33 >> 16:54

BORIS BEKER IDE U ZATVOR! Evo na koliko je osuđen! (FOTO)

Tanjug

Tenis

BORIS BEKER IDE U ZATVOR! Evo na koliko je osuđen! (FOTO)

Podeli vest

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker osuđen je na zatvorsku kaznu

Legendarni bivši teniser Boris Beker dočekao je konačnu presudu u sudskom procesu, a odlučeno je da će morati u zatvor na 2 i po godine. 

Sudija Debora Tejlor saslušala je argumente odbrane, ali je donela konačnu osuđujuću presudu. Tako je posle više od 30 minuta čekanja, u završnoj reči navela:

- Uzela sam u obzir sve optužbe izrečene protiv vas. Proneverili ste imovinu, mnogo je novca izgubljeno... - rekla je Bekeru.

 

 

Kako prenose ostrvski mediji, on je viđen u sredu kako se sa suzama u očima pozdravlja sa devojkom Lilijan de Karvaljo Monteiro u Londonu, pošto je prethodnu nedelju proveo sa sinom i bivšom suprugom Lili Beker.

On se ipak pojavio pred sudom sa devojkom, a po svemu sudeći, sleduje mu zatvorska kazna, prenose nemački mediji.

Foto: Tanjug

 

On je ruku pod ruku sa političkom analitičarkom Lilijan de Karvaljo Monteiro sa kojm je u vezi od 2000. godine stigao u sud.

Detalj koji je posebno privukao pažnju medijima u Velikoj Britaniji je kravata sa tradicionalnim bojama Vimbldona.

Očekuje se da Beker ostane bez unosnih ugovora uključujući tu i posao stručnog komentatora za BBC. Njegova majka Elvira uputila je javni apel sudiji rekavši: "Moj sin je pristojan čovek, nadam se da ne zaslužuje da ode u zatvor".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija