• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

18:46

ISPLIVALA VELIKA TAJNA! Đokovići se SELE! Novakova majka OBJAVILA i gde!

Tenis

ISPLIVALA VELIKA TAJNA! Đokovići se SELE! Novakova majka OBJAVILA i gde!

Podeli vest

Za ovo u javnosti niko nije znao, Dijana Đoković potvrdila da će imati i svoje privatno jezero

Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, objavila je veoma zanimljivu informaciju o njenoj i Srđanovoj rezidenciji, koja će, kako je navela, uskoro da bude promenjena.

– Gledam da se vidim sa prijateljicama, da odemo svi zajedno na jezero u tu kuću koju pravimo i u koju ćemo se preseliti. Kad su mi unuci tu, s njima sam, provodim vreme najnormalnije, kao i svaka druga osoba - rekla je Dijana za TV Prva.

Foto: Starsportphoto

 

Prema tome, otac i majka prvog reketa sveta, preseliće se na Pavlovačko jezero, koje se nalazi ispod Fruške gore.

– Da, ispod Fruške gore, tako je. Prelepo je, to je moje more. Ja sam vodolija, pa iako je to nebeski znak, volim bilo koju vodu. Kad smo videli plac, rekli smo da je to – to. Imaćemo svoje lično jezero, prelepo je – istakla je Dijana gostujući u emisiji "Sve u svemu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija