• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2022

09:07

NEZAPAMĆENA GLUPOST! Traže da izbace Novaka Đokovića!

Starsportphoto

Tenis

NEZAPAMĆENA GLUPOST! Traže da izbace Novaka Đokovića!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković ove nedelje igra na mastersu u Madridu, a Švajcarci traže njegovu suspenziju

Znamo da je Novak Đoković zapadu već godinama prst u oku, pa ovakve stvari, kao i laži koje plasiraju više nikoga ne čude, niti mogu da iznenade.

Novi skandal pokrenuo veliki mrzitelj prvog tenisera sveta Ben Rotenberg, američki novinar, koji je tokom Serbia opena na Tviteru napisao: 

- Što se Đokovića tiče, dobra stvar je da je proveo dosta vremena na terenu ove sedmice, nakon što je sebi prethodno to uskratio, pa je sada igrao preko 10 sati u svoja četiri meča. Loša vest je da on, kao drugi na ATP-u, i dalje ima veliki problem što u besu bezobzirno lansiranja projektile koji pogode, ili umalo pogode, ljude - napisao je Amerikanac, tačnije opet nije preneo istinu.

Švajcarci hoće da suspenduju Novaka

Đoković nije bacio reket u besu, ispao mu je iz ruke dok je pokušavao da stigne do loptice, što prilično jasno možete i videti na snimku.

 

 

 

Međutim, niko nije želeo da vidi šta se zaista desilo, svi su preneli komentar dotičnog, a u Švajcarskoj se otišlo korak dalje. Jedan od tamošnjih najpopularnijih portala, "Nau", navodi  da je "Đoković i ranije pravio probleme, pa čak i bacio reket na prazne tribine tokom Olimpijskih igara u Tokiju", od svojih čitalaca tražio odgovor na sledeće: Da li zbog incidenta u Beogradu Novak Đoković treba da bude suspendovan?

Samo 13 odsto ispitanika odgovorio je sa "Ne, to što se desilo je bilo slučajno", a čak 87 odsto Švajcaraca koji su učestvovali u ovoj anketi odgovorilo je da Noleta treba suspendovati?!

Foto: printscreen

Sramna anketa! Švajcarci bi da suspeduju Novaka Đokovića

Naravno, usledila je reakcija Novakovih navijača, prvo zbog komentara Rotenberga, jer su svi naseli na neistine koje je plasirao.

Bonus video

 

https://www.youtube.com/watch?v=-ZvioCcJGew

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 1 godinu

Ima li kraja i granica neskrivenoj i sve očiglednijoj mržnji anglosaksonaca prema Đokoviću i generalno prema Srbiji? Zar je to "svet" kojem navodno težimo i želimo da se učlanimo? Ima li jednog dana da stranicama štampe ili društvenih mreža ne doživimo ovakve svinjarije, ničim izazvani? Malo im je sve ono što su nam radili i uradili, zaista bi da nas obrišu, da ne postojimo ... Crknite od muke, Novak Đoković je GOAT koliko god da vam je mrsko da to priznate, baš kao što su i Srbi veliki u svakom pogledu i nabijaju vam komplekse na svim poljima.

Brkoni

pre 1 godinu

Ma ti anglosvemirci su svi ustase i mrze sve sto je srpsko!! ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija