• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2022

12:17

TENISER NAPAO NADALA: Da li je fer što Ukrajinci umiru, što deca ne mogu da igraju tenis?

tanjug/ap

Tenis

TENISER NAPAO NADALA: Da li je fer što Ukrajinci umiru, što deca ne mogu da igraju tenis?

Podeli vest

Bivši ukrajinski teniser Sergej Stahovski napao je Rafaela Nadala


Vimbldon je suspendovao sve tenisere i teniserke iz Rusije i Belorusije zbog rata u Ukrajini. protiv toga su Novak Đoković, Rafael Nadal, čak i britanski teniser Endi Marej.

Očekivano, nije se to dopalo ukrajinskim teniserima, a najglasniji je Sergej Stahovski. On se priključio vojsci svoje države kada je počeo rat. Često se oglašava na društvenim mrežama, deli fotografije sa ratišta, a jedan od prvih koji je stupio u kontakt sa njim je Novak Đoković, tako da njemu nije zamerio na komentaru o Vimbldonu.

- Mislim da je to jako nefer prema mojim ruskim teniskim kolegama. Nije njihova krivica što se u ovom trenutku odvija rat -  rekao je Nadal pred početak mastersa u Madridu.

Foto: printscreen

Sergej Stahovski proziva Nadala

Stahovski je imao šta da poruči Špancu posle ove izjave.

- Dragi Rafa, želeo sam da te pitam šta misliš o situaciji u kojoj su trenutno teniseri iz Ukrajine? Da li je fer što nemaju dom u koji mogu da se vrate?  Da li je fer što ukrajinska deca ne mogu da igraju tenis? Da li je fer što Ukrajinci umiru? - napisao je Stahovski, koji nije pomenuo Novaka Đokovića.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
inspektor

pre 1 godinu

a cekaj , kad su ukrajinski nacisti zapalili zive gradjane Donecka i Luganska i vrsili diskriminaciju pravoslavnog naroda u ukrajini i kad su ukrajinski nacisti izvrsili teroristicki napad na legitimno izabranog predsednika Janukovica , gde je onda taj jebeni ukrajinski teniser seronja bio da nesto kaze u odbranu gradjana ukrajine .

Keops

pre 1 godinu

Kako je lepo praviti se gl.. Gospodin namerno zaboravlja redosled događaja i počeo da broji od broja 2. Broj 1 je ponašanje Ukrajinaca prema Rusima 2014. Prevrat, nasilje, paljenje Rusa u Odesi, napad na Donbas i Lugansk. Klasična zamena teza ko je počeo, ko je ubica, ko je nasilan, ko maltretira stanovništvo. Scenario koji je primenjen i na lomljenje Yugoslavije i Srbije. Mučno i jadno petljanje politike u sport.

Goga

pre 1 godinu

Kad bi se poštovale sve žrtve, onda ratova nebi ni bilo! Libijci, iračani, sirijci, srbi, afganistanci i ostali. Svi su bili tiho dok su ih ubijali. A ovi su sad nebeski narod! Hajde jednom postanimo bolji ljudi, bit će i nama bolje. Sport već odavno nije to što treba biti!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17