• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2022

10:00

NOVAK PROTIV STARE MUŠTERIJE! Ne zna za poraz, evo gde možete da gledate meč Đoković-Monfis!

reuters

Tenis

NOVAK PROTIV STARE MUŠTERIJE! Ne zna za poraz, evo gde možete da gledate meč Đoković-Monfis!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković u utorak će (oko 16.00) odigrati prvi meč na mastersu u Madridu

Rival Novaku Đokoviću na startu takmičenja biće stari rival - Gael Monfis. Biće ovo njihov 18. međusobni duel, a Đoković je dobio svih 17 prethodnih. Duel ne bi trebalo da počne pre 16 časova, a prenos možete da pratite na Sport klubu.

Dva sata ranije možete ispratiti meč našeg Miše Kecmanovića i Aleksandar Bublika iz Kazahstana, inače rođen u Rusiji.

 

Poslednji put Novak i Gael su se sastali u Dubaiju 2020. kada je Đoković preokrenuo na 2:6, 7:6 (8), 6:1. Ali, Đoković i Monfis su samo jednom u karijeri imali duel na šljaci, na Rolan Garosu davne 2006, kada je Novak u njihovom tek drugom susretu slavio 7:6 (5), 7:6 (5), 6:3.

Foto: reuters

Gael Monfis nikada nije pobedio Novaka Đokovića

Francuz je inače imao prliku da slavi protiv napeg asa, ali Đokovića je poslednji put dobio još dok su bili juniori, na Fjučersu u Italiji 2004. godine.

Monfis je trenutno 21. igrač sveta, a svojevremeno je bio šesti na svetu, na kraju 2016. godine. Osvojio je 11 ATP titula u karijeri, od čega jedan ove godine u Adelejdu.

Đokovićev meč je treći na centralnom terenu, na kojem će program otvoriti Andrej Rubljov i Džek Drejper od 12.00 časova, posle čega sledi i meč Darije Kasatkine sa Sarom Soribes Torimo, koji neće početi pre 13.30 časova. Kada se sve to završi, sledi manja pauza, pa Novak ne bi trebalo pre 16.00 časova da bude na terenu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija