• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2022

19:22

RAFA, BAŠ SI... NADAL NAMESTIO KECMANOVIĆA ZBOG REALA! Španac "izboksovao" da igra u svom terminu kako bi stigao na meč polufinala Lige šampiona!

REUTERS/Vincent West

Tenis

RAFA, BAŠ SI... NADAL NAMESTIO KECMANOVIĆA ZBOG REALA! Španac "izboksovao" da igra u svom terminu kako bi stigao na meč polufinala Lige šampiona!

Podeli vest

Četvrti teniser sveta Rafael Nadal pobedio je Miomira Kecmanovića u drugom kolu turnira u Madridu. Ipak, postoje informacije da je Španac sredio sa organizatorima mastersa u Madidu da igra po njega u idealnom, dnevnom, terminu kako bi mogao da navija za Real Madrid protiv Sitija u meču za finale Lige šampiona

Španac je do pobede došao rezultatom 6:1, 7:6, a naš igrač je pokazao kao veoma "tvrd orah" na ovom meču.

Ovo je bio treći meč na rasporedu na centralnom stadionu "Manolo Santana", navodni je upravo španski teniser tražio rani termin zbog jednog drugog događaja koji se dešava isto u glavnom gradu Španije.

Foto: Tanjug/AP

Večeras od 21.00, Nadalov omiljeni fudbalski klub Real Madrid igra drugu polufinalu utakmicu Lige šampiona protv Mančester stiija.

"Kraljevski klub" je u prvom meču poražen u Mančesteru rezultatom 4:3, tako da će sada na "Santijago Bernabeu" pokušati napravi novi preokret i izbori finale najeltijeg klupskog fudblaskog takmičenja.

Foto: Tanjug/AP

Odavno je poznata da Rafa obožava Real Madrid, a proteklog vikenda bio je pristuan na čuvenom madridskom stadionu kada su puleni Karla Anćelotija zvanično postali šampioni Španije.

Nema sumnje da će i večeras pružiti svoju bezrervnu podršku svom omiljenom klubu, tako da ne čude glasine da je hteo da igra meč upravo u ovom terminu.

Foto: Starsportphoto

Podsetimu, na turniru Madridu se mečevi igraju i u kasnim večernjim terminima, Endi Marej i Denis Šapovalov su svoj meč sinoć završili posle ponoći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija